Fitness varices Siguria


 • Ku të fillojë
 • Në ujë dhe në breg
 • Sad fjalë nuk mund të jetë
 • Sad por e vërtetë: mbi 60% prej nesh janë të prirur për variçe
  venat. Dhe kjo nuk është për njerëz të moshuar - shpesh një problem
  ndodh në ata që janë nën 40 vjeç. Si ajo është një kohë e gjatë për të shpjeguar
  jo të domosdoshme: Blood Bad "kthimit" nga këmbët dhe trupin më të ulët në
  zemër, venat fillojnë të bymehet, fryrje, të merrni të sëmurë ...

  Pse po ndodh kjo? Gjakut rritet në proces
  i quajtur presion mbetur të gjakut. Kjo ndihmë
  reduktimin muskujt këmbë (ton muskujve), të cilat dukeshin të shtrydh gjakun
  up. Edhe kur ju nuk jeni duke lëvizur, muskujt këmbë janë në konstante

  ton, e cila ndihmon qarkullimin e duhur të gjakut.

  Por natyra e llogaritur me kujdes i sistemit nuk funksionon gjithmonë. Ajo
  ndërhyjnë me veten, sepse nuk gjithmonë kujdes për venat tona dhe muskujt.


  Ku të fillojë

  Të gjatë në këmbë (në punë, transportit), i ulur në të ulët ose
  Karrige të pakëndshme, këpucë të papërshtatshme - e gjithë kjo fillon
  varices. Dëshironi të venave janë mënyra shembullor? Ejani në këmbë
  sa më shumë të jetë e mundur (veçanërisht zbathur dobishme ose ujë), hipur mbi
  biçikletë, duke notuar.

  Dhe çfarë lidhje me ata që kanë venat me variçe janë shfaqur në një ose
  tjetër? Ulur në shtëpi me këmbët e tij deri? Pra, shtrihem, duke ngritur


  këmbët më lartë, shumë të dobishme, sidomos pas një shëtitje të gjatë ose në këmbë.

  Para fillimit të klasave të ka kuptim që t'i nënshtrohen një mjekësor të plotë
  Anketa dhe të konsultohet me flebolohom - veçanërisht me nyjë
  venat rrinë jashtë shumë nga lëkura, ka ënjtje të rënda,
  që nuk është edhe me pushime. Për fat të keq, në qoftë se sëmundja ka shkuar
  deri tani, ju nuk duhet të angazhohen në palestër dhe trajtimin e variçe dhe terapi të veçantë fizike nën mbikëqyrje mjekësore.

  Por nëse gjërat nuk janë aq të këqija dhe të shqetësuar vetëm shurdhim në këmbë, i vogël
  Anijet Dilated (yll), konfiskimet periodike në natën
  muskujt viç - pastaj pas konsultimit me flebolohom mund

  shkoni në një klub të rregullt palestër.


  Në ujë dhe në breg

  Trajnimi më e dobishme - në pishinë, nuk ka asnjë ndikim mbi ngarkimin
  këmbët. Përveç kësaj, presioni i ujit është 12 herë më e dendur se ajri,
  jap gjak të ngecë në vend, pavarësisht nga fakti që ju jeni në
  i drejtë.

  Përkundrazi, me forcën e trajnimit ju do të përkulem këmbët të gënjyer,
  Lëvizjet e ndryshme poshtë. Vëmendje e veçantë - shtrihen në një pozicion ulur dhe
  të gënjyer. Me kardio zgjidhni biçikletë horizontale ushtrim, ju
  shtrihen në shpinë dhe shkojnë mbi këmbët tuaja. Ndonjëherë - por vetëm me leje
  mjek! - Ju mund të ecin në punë rutine në një mënyrë të moderuar.

  Në sallën e programeve të grupit janë të lejuara vetëm mësime intensitet të moderuar
  - Për shembull, Lindore apo vallet e Amerikës Latine. Dhe mos harroni për
  Yoga dhe Pilates! Këto programe janë të mira që ato sigurohen
  ritmi i veçantë i frymëmarrjes. Pothuajse të gjitha klasat e tjera ne bëjmë
  nxjerr për tkurrje të muskujve, dmth, përpjekje, dhe venat ynë nuk është
  shumë e dobishme. Në yoga dhe Pilates njëjtën frymë është më shtrihen në
  kohë relaksim të trupit dhe kjo ndihmon venat mbajnë ngarkesën.
  Përveç kësaj, ka shumë postures kur ne të shtrihen në dysheme dhe të heqë këmbët e
  sipër kokës (p.sh., asanas përmbysur në yoga), e cila përmirëson

  rrjedhje venoz.

  Filloni me workouts zgjasin 30-40 minuta. Shko tek
  klasa mund të jetë aq shpesh sa kohë i lejon dhe dëshira. Gjëja kryesore -
  të zgjedhin jo vetëm interesante, por edhe e sigurt për stërvitje tuaj.


  Sad fjalë nuk mund të jetë

  Për fat të keq, jo të gjithë variçe veins ushtrim është i mirë për ju. Nga
  kardiotrenuvan klasa nuk përshtaten ku ju keni për të kandiduar, kërcejnë dhe të bëjë
  bëni lëvizjet intensive. Lamtumirë, thjeshtë, gjimnastikë klasik,
  çiklizmit dhe tjerrje klasa bazuar në artet marciale, valle si
  Irlandez dhe afrikan ku shumë lëkundje.

  Jo ushtrime të përshtatshme në makinë koreografinë, statike
  Gjimnastikës shkruani callanetics ku përpjekjet kanë të bëjnë në këmbë.


  palestër nuk është e nevojshme të jetë e angazhuar në një punë rutine, rritjes dhe
  biçikletë normal. A nuk merrni me pasion trajner eliptike, ndoshta
  një herë ose dy herë në muaj për një ndryshim.

  Në kufizimeve të trajnimit forcë. Gjimnastikë Power, squats me
  peshë (barbell ose imitues), lunges, tërheq pasurive dhe të tjera
  ushtrim klasik - jo për ju.

  Mos harroni, në palestër të mirë të mbikëqyrur
  trajner, të cilët kanë qenë të përgatitur për të punuar me pacientët
  varices. Kjo punëtori zakonisht nuk është i përfshirë në programin e përgjithshëm
  trajnimin e trajnerëve palestër, por janë të gatshëm për të çuar më tej atë.
  Diskutoni komuniteteve:

 • Durim
 • Venat me variçe, vaskulare "yjet"
 • Më i lartë