Në mesatare, 13 minuta për mëngjes, drekë dhe darkëParimet themelore të dietë e duhur është fragmentim, uniformiteti, dhe aftësinë për të paguar ritmin e ngrënë mjaft kohë. Megjithatë, njerëzit moderne janë nganjëherë aq të zënë duke ngrënë mesatarisht vetëm dy herë në ditë, shpenzimet e një jo të kombinuara minuta më shumë se 39. Në mëngjes punëtor mesatar zyra shpenzon përafërsisht 7 minuta 20 sekonda, dhe drekë shumë preferojnë të trajtuar sanduiçe rostiçeri në vendin e punës, pa ndërprerë rrjedhën tuaj të punës.

Ndonjëherë njerëzit janë aq të zënë që miss darkë. Shumë shpesh refuzojnë ushqimet e përditshme të grave duke preferuar që të merrni kalorive humbur në darkë.

Në mënyrë tipike, mbrëmje ushqyer në mënyrë të papërshtatshme gjatë ditës një person përjeton urinë të rënda dhe shumë të ha tepër, pastaj fle.

Sipas ekspertëve, të hahet ka qenë prej kohësh një ushtrim funksional për shumë njerëz. Ata janë duke ngrënë ushqime që nuk kanë kohë për të shijuar dhe vlerësojmë shijen e tyre. Përafërsisht gjysma e të anketuarve aq të pasionuar për të lexuar, shikuar ose postë zgjidhje për ushqimet e biznesit që nuk e kuptojnë ata hëngrën. Ajo kërcënon overeating, sepse një person nuk e ndjen shijen e ushqimit, vështirë se në gjendje për të kontrolluar volumin dhe ushqim pa ndjenja përtypet ngrënë.


Njerëzit janë duke u bërë gjithnjë e më shumë si robotë që të mbështesin proceset jetësore të nevojshme të plotësojë ngrënies. Për të mos harroni se ushqimi - është një nga kënaqësitë mjaft të përballojë luksin e një mëngjes të plotë, drekë dhe darkë.