Gjetja e përsosur instruktor palestër


 • Instruktor Ideal
 • Një tifoz i sportit të tyre
 • Punëtorët e Shërbimit
 • Unë yll
 • Nëntë gabimet instruktor që mund të rrënojat jetën tuaj

 • Instruktor Ideal

  Ai gjen një ekuilibër mes
  interes në këtë temë dhe të përqëndrohet në trenyruemuyu. Kjo instruktor -
  entuziast yoga, valle Arabisht, boks ose akvaerobiki, por në të njëjtën kohë
  ajo tenton të marr për çdo student trajnimi i duhur stil
  dhe program.

  Instruktor Ideal takova
  vetëm një herë - kjo ishte me e arsimit dhe sportit kirurgjisë
  u kap në të njëjtën kohë që shtrihen dhe yoga. Ky trajner nuk është vetëm
  futur një shije për Asante, por ndryshoi mendjen time vetë.

  Unë jam larg
  nga sportet njeri mësuar se këmba ime hip më të gjatë, dhe për këtë arsye
  është e rëndësishme që të tërheqë disa muskujt në hip povnily jo se e shkurtër
  prapa dhe trajnimi i ngushtë bel të kërkojë pjesë të vazhdueshme të ulëta të shtypit
  etj Kjo qasje në trup më detyruan të shohin nuk kuptoj metat dhe
  personaliteti i saj, që mund të prishin ose lehtësojnë
  jeta.

  Trajneri ideal duhet dashuri dhe sport juaj dhe
  mësimdhënie punë, dhe kanë shumë njohuri nga një shumëllojshmëri të industrive.
  Ndoshta sepse të përsosur trajner - një gjë e rrallë.


  Një tifoz i sportit të tyre


  palestër klub instruktor aq shpesh vjen me profesionist


  Sport. Prandaj, metodat e saj - vazhdimisht sfiduese, të përmirësojë ngarkesës
  dhe të merren me të rezistencës së studentëve (të cilat mund të ndodhin në
  Sulmet, të sabotuar pasiv ose imazhe). Nëse vizitori
  palestër nuk ishte me fat si një fëmijë për t'u bashkuar kombëtar
  Sistemi i klubeve sportive të fëmijëve, kontakt me trajnerin-tifoz mund
  të bëhet një sfidë serioze.

  Megjithatë, instruktorëve shpesh tifozët
  kanë një nivel të lartë të gjuhës mësohet në sport - dhe nëse
  vizitor gjen veten i durueshëm dhe këmbëngulës, ajo merr për të synuar
  Grupi i trajnerit.

  Aina nga fëmijëria koincidenca
  u bashkangjitur në valle orientale - vallëzimi nuk ishte vetëm

  të ardhurat, por edhe një mjet i shprehjes për një zë syrin e vogël
  zonjat që vetëm valle dhe mund të duken joshëse.
  Aina udhëhequr klasa, të kryera në klube dhe madje krijoi ansambël. Vetë
  tantsorsha e donte punën e tij, dhe në qoftë se ka gjetur se vizitor
  të angazhuar pa zell, përkufizimet atëherë shpërblehet me bujari: "halyavschitsa"
  "Net", "gruaja e padashur e Sulltanit", edhe pse kurrë nuk lejohet të
  Vërejtjet e vërtetë e nënçmues. Gradualisht, Ainu ishin
  qendër të rregullt palestër klient - atje nuk ishin shumë, dhe ata
  kanë synuar në nivel të përparuar. Qëndrimi i saj për të nxënësve në
  përgjithësisht mbeti i përmbajtur - shpesh Aina do të mund kështu admiroj valle

  që harruan për nevojën për të monitoruar grupin. Instruktorët tifozët
  për ata që përzënë ose merr nga një situatë e konkurrencës
  Trajneri ose vendosur vetë synimet ambicioze.


  Punëtorët e Shërbimit

  Shumë
  Instruktorët e perceptojnë rolin e tyre si një instruktor palestër për të punuar
  sektori i shërbimeve. Jeanne, një tjetër trajner Arabisht valle,
  ndan këtë qasje. Pothuajse gjysma e kohës që ajo shpenzon për
  ngrohtë deri kostume secili nga që kanë të bëjnë me të vërtetë i detajuar
  shpjegon lëvizjen. Deri në klasën e mesme në grup do të jetë gjithmonë ata që
  vetëm në këmbë dhe duke pritur për trajner ka mbaruar me izoluara dhe që shkojnë në

  Lëvizja e mëvonshme,

  Pretendimi kryesor të një mësuesi të tillë -
  Ritmi i pamjaftueshëm dhe i mërzitshëm. Por në qoftë se jeni të ri të grupit,
  instruktor ndoshta do të pëlqen ju të gjeni. Mbi të gjitha,
  mënyra e tij për të bërë vëzhgime dhe redaktoni lëvizjet tuaja nuk ishte
  shumë i mërzitshëm ose shtypës.


  Unë yll

  Për fat të keq,
  klub palestër mund të gjendet instruktor të tillë, e të cilat konsumatorët
  sa pak interes si sport vetë. Trajnerët e tilla
  mund t'i atribuohet në mënyrë të sigurtë në kategorinë e pseudo-ekspertëve. Motivimi i tyre -
  ose të holla, ose të holla, së bashku me aftësinë për të mbroj veten.

  Artem
  udhëhequr klasat e valle - ai kërcenin teknikisht, por pa shpirt.

  E tij
  studentët do të mund menjëherë të kuptojnë atë që ata bëjnë diçka të gabuar Artem
  Sytë mbështjellë u kthye në drejtim të autorit të veprës dhe në mënyrë kritike
  buzëqeshi dhe e hodhi dorën e tij në një gjest që kuptohet qartë
  të gjithë: "Edhe një herë barazim!". Shpesh Artem, duke treguar një kombinim të lëvizjeve,
  kërkoi përsëritje të vetë-trajnuar - dhe ndërsa ato odervenev
  e pasigurisë, duke u përpjekur për të jetuar jashtë ushtrim shikuar
  Vlerësuesi Group me synimin për të tregut të skllevërve (e shprehur si një nga ish i tij
  nxënës).

  Por në mesin e trajnerëve indiferentë shpesh takohen ato
  i cili është duke punuar klasë, dhe vetëm duke imituar - siç i interesuar në ju, si dhe
  njëjtin lloj të trajnimit.

  Sigurisht, të gjithë mund të vendosë të vazhdojë
  ajo komunikon me pseudo-trajner apo jo. Megjithatë, frekuenca dhe
  Gabim shumëllojshmëri e trajnerëve të vënë në pikëpyetje
  Ndërveprimi me ta.


  Nëntë gabimet instruktor që mund të rrënojat jetën tuaj

  1.
  Instruktor nuk po ndjek zbatimin e lëvizje, dhe ju rrezik marrjen e
  plagosje. Kjo është veçanërisht e vërtetë për programet e vallëzim, ku
  instruktori duhet të i kushtoj vëmendje të veçantë për pozitën dhe stabilitetit
  ndjekur ngritjen trupin dhe këmbët e saktë, ose microtrauma
  mbrapa dhe këmbët janë të pashmangshme.

  2. instruktor bën nënçmues
  Komentet në lidhje me mënyrën e ekzekutimit të lëvizjeve, si "Dora - nuk

  fshesë të lëkundur atë kështu. " Komentet instruktor mund të bëjnë
  mosha juaj, pamja, mannerisms. Pikëpamjet e shprehura në publik,
  ata e bëjnë një person të ndjehen të poshtëruar.

  3. instruktor pyet shumë fast paced, e cila nuk është e të gjithë të arsyeshme.

  4.
  Instruktor i bën kohë për të ngrohtë deri shumë shpejt vazhdon të
  kryesor. Për shkak të kësaj dhe lëndimit të mundshme, dhe një rezultat më të ulët
  trajnimi, sepse ju nuk mund të drejtuar programin në të djathtë
  Niveli.

  5. instruktor përfundon punësimin në ngarkesën e pikut
  duke injoruar final shtrirje dhe relaksim. Ju shkoni nga dhoma
  djegie, dhemb muskujt dhe më e gjatë se ajo mund të jetë me të drejtë

  kryejnë klasa fazë e kaluar.

  6. instruktor nuk bën
  reagimet, ose i jep atë zyrtarisht (p.sh., "Ti shokëve", "Mirë"
  "E pra, jo aq i keq"). Ju mbetet në injorancë, se nuk e pëlqen
  instruktor, dhe në cilin drejtim ju off lëvizje.

  7.
  Trajneri vjen tek ju më shpesh se unë do të doja - për shembull, sepse
  ju jeni një fillestar. Nëse ju vëmendje të pakëndshme, cilësia e juaj
  Puna nuk ka gjasa të përmirësohet.

  8. Load, e cila lejon mësuesi
  nga pushtimi për të okupimit të paqëndrueshme. Një mësim i duket e lehtë
  Duke ecur, Tjetër - efekte të mëdha negative të rritet përpjetë. I vështirë
  parashikojnë se çfarë do të ndodhë në trajnim sot, kështu mospërputhje

  midis pritjeve dhe rezultateve shpesh bezdisshëm.

  9. Instruktor
  mundimshëm lëvizjet monotonia parashikueshmëria e kohës në trajnim
  kohë. Mungesa e diversitetit, veçanërisht në punën në grup -
  Disavantazhi i rëndësishëm për ata që vijnë në klub për të shpëtuar nga shqetësimet dhe
  raste.

  Nëse jeni të pakënaqur me instruktor, mundësisht raportoni
  ky vetë, dhe kjo është e ndonjë personi privat. Nga njëra anë,
  Industria palestër nuk është shumë në drejtim të profesionistëve të mësimdhënies
  punë. Por pala tjetër, si në çdo fushë, kanë të drejtë të
  gabim dhe qëndrim mirëkuptim.