Ushtrime statike
Edhe ata që shumicën e kohës në punë dhe
nuk mund të angazhohen seriozisht në sport mund të merrni të pakta
organ dinjitoz me muskuj të fortë. Ju nuk keni nevojë për të pirë pilula magjike
ose shkoni në shaman. Të mjaftueshme për t'u njohur me teknikën e ushtrimeve statike.Ushtrimi 1

Uprit nxjerrë me gishtat e lakuar, në sipërfaqe
tavolinë, thith dhe nxjerr frymë gjatë shtytje në tavolinë si në qoftë se ju të kërkuar
shtyjë ata në dysheme. Push si vështirë si ju mund të, për 6 sekonda, pastaj
butësisht relaksoheni duart tuaja. Përsëriteni pas 30 sekonda pushim 8 herë.Ushtrimi 2

Ulur në tryezë, të vënë këmbët e tij, në mënyrë që të lartë

këmbë propped desktop. Nga të gjitha shtytje gju në desktop, të mbajë
tension maksimal për 6 sekonda. Ngadalë çlodhur ndryshimin tuaj këmbë
këmbët përsëri. Bëni 8 grupe intervalet e 30 sekonda.Ushtrimi 3

Ulur në një karrige, të marrë në duart prapa karrige e tij dhe të përpiqet
përkulem përpara, tejkalimin rezistencë. Tendosje maksimale në trup
për 6 sekonda. Përsëriteni 8 herë. Të prishet në mes grupe 40-60
sekonda.Ushtrimi 4

Ulur në një karrige, të ligët prapa dhe përpara në vhopytesya
këmbët e një karrige. Tërheqë ato me fuqi maksimale, si në qoftë se ju të kërkuar
t'i shqyejnë off dysheme - për 6 sekonda.


Bëni 8 grupe me pushimet e 30
sekonda.Ushtrimi 5

Ulur në një karrige, të vënë duart e tij nën vend dhe "qerre"
vetë bashku me një karrike për 6 sekonda. Merrni 8-10 afrohet periudha
relaksim për 30 sekonda.Ushtrimi 6

Ulur në një karrige, ngre këmbët drejt, duke i vënë një të tillë në
një tjetër. Shtyp Upper këmbë mbi këmbë të ulët dhe të përpiqen për të marr pjesën e poshtme
krye për 6 sekonda. Ndrysho këmbët vizitë shestisekundnyy të përsëritur.
Merrni një pushim prej 30 sekondash. Bëni 6-8 qasje.Ushtrimi 7

Ulur ose në këmbë, shtrirje armëve tuaj përpara dhe të bllokoj furçë bashkim.
Shtrëngon gishtat në të njëjtën kohë të përpiqen për të zhbllokuar në dorë grip.

Kohë
tension - 6 sekonda. Nevojë 8-10 grupe të 6 sekonda me një pushim prej 30
sekonda.

Këto ushtrime statike janë të mira, sepse ata ju lejojnë të
mbajtur personin e qetë, ndërsa në mënyrë aktive të angazhohen në sporte. Kush tha,
se një mënyrë jetese i ulur është i dëmshëm? Ju vetëm duhet të dini se si për t'u ulur.