Dietë Session ndjekur nga ekspozimi


 • Kremlini (proteina) dietë
 • Ushqimi për grupin e gjakut
 • Ushqimi dhe Gemokod
 • Ushqim i veçantë
 • Dietë "mos hani pas gjashtë"

  Kremlini (proteina) dietë

  Çfarë është: kjo "rrugë të përsosjes" ofron braktisjen pothuajse të plotë të karbohidrateve dhe proteinave të pakufizuar të hahet. Armikut të Nënshtrimi "kremlevschikov 'më i keq - sheqer, dhe çdo ëmbëlsirat, makarona, patate, bukë, oriz. Nga perime, fruta dhe lëngje në e parë e rekomanduar gjithashtu të abstenojnë.

  Pro: inkurajuar të hahet e mishit, peshkut dhe djathë. Ju dhe një alkool pak.

  Cons: dietë të mprehtë sosje të çon në një dobësim të përgjithshëm të trupit dhe depresioni.

  Përveç kësaj, truri kryesisht merr energji nga karbohidratet. Mish hahet fuqi çon në acid tepërt urinës dhe, rrjedhimisht, në shfaqjen e përdhes.

  Ushqimi për grupin e gjakut

  Çfarë është: menu varet se cila grupit të gjakut të njerëzve. Besohet se grupi i parë - më i vjetër në botë - ishte gjuetarët dhe nomadë të cilët kishin një sistem të mirë ndihmon tretjen e ushqimit dhe shëndet të mirë, kështu që ata duhet të hanë mish. Grupi i dytë i gjakut u shfaq në kalimin në një mënyrë jetese se caktuar dhe bujqësore, kështu që njerëzit preferojnë këtë lloj të drithërave në nivelin e gjenit.

  Pro: njerëzit me gjak të parë me të vërtetë si mish.


  Cons: me të njëjtin sukses do të mund të bëni dietë për ngjyra e flokëve apo ndonjë tipare të tjera gjenetike. Krijojë një marrëdhënie të qarta Fituesit e grupit të parë të gjakut nga gjahtar lashtë - është absurde. Çfarë, atëherë, mund të shpjegohet se prindërit ishin grupi i dytë dhe i tretë i gjakut?

  Ushqimi dhe Gemokod

  Çfarë është: kuvendi i testit individual për ushqim intolerancës ushqimore. Për gjak provë vlerësuar neyrofiliv përgjigje për lloje të ndryshme të produkteve. Programet e Krijuesit pretendojnë që kështu të mund të fshini "kundërindikuar" produkte dhe jo për të helmuar trupin.

  Pro: këto metoda të punojnë kryesisht sepse njeriu disi e kufizuar konsumin e "dëmshme" produkteve.

  Cons: kostoja e lartë e parave në testet që, në përgjithësi, nuk ka efekt.

  Ushqim i veçantë

  Çfarë është: Compatibility përgatitur produkte janë ideale ku pajtueshme dhe kombinim i papranueshëm. Për shembull, mish dhe bukë janë të kundërindikuar. Përkrahësit argumentojnë furnizim të veçantë pushtet, kur stomaku në të njëjtën kohë të marrë megjithëse të ulët të kalorive, por janë të papajtueshme me çdo produkteve të tjera të tretjes të vështira, yndyrave unoxidized dhe karbohidratet janë depozituar si yndyrë.

  Pro: njeri disi fillon për të ngrënë më pak.

  Cons: dietë nuk ka asnjë bazë shkencore.

  Ndani ushqime në proteinat dhe karbohidratet e pamundur. Në ushqime niseshte - bukë atje pothuajse 9 gram të proteinave (100 g). Unë pyes veten se si mund ata të ndajnë? Përveç kësaj, kjo dietë është e panatyrshme në natyrë, sepse natyra e njeriut e përzier ushqimin.

  Dietë "mos hani pas gjashtë"

  Çfarë është: siguron për një refuzim të plotë të çdo ushqim në mbrëmje.

  Pro: korrespondon me urtësi e lashtë që darkë duhet të japin armikun.

  Cons: dietë shumë traumatik dhe i vështirë tolerohet, si një njeri - një gjitar me një lloj të mbrëmjes së ushqimit që ofron vakt të detyrueshëm 18:00-21:00.

  Në këtë kohë trupi replenishes rezervën e energjisë dhe një person ndjenjën e urisë. Nëse jeni të vërtetë dëshironi të i mohoj, është më mirë të heqë dorë nga të hahet në mëngjes.