Çdo ritmi garë për të djegur yndyrë pjesë 1


Në artikuj të mëparshëm unë folur shumë në lidhje me kandidimin, si një pjesë integrale e procesit të djegur yndyrë. Por, për fat të keq, nuk përmendi normën e kërkuar dhe afat totale. Të vendosur për të ndrequr këtë keqkuptim të ardhur keq, unë filloi punën në një seri artikujsh që do të përqëndrohet në tjetër trajnim variacione garë, dhe se shumë të rëndësishme - mënyra për të shërohen prej tyre.

Për të filluar, që në vetvete po kandidon - kjo është e vështirë për të trupit, dhe natyrisht, ajo (organ) është duke u përpjekur mënyra të ndryshme për të mohuar një situatë stresues që rrit me rritjen e ngarkesës si një mbledhje. Ju duhet të gjeni për veten tuaj se çfarë për të rritur përshtatshmërinë e organizmit, dhe nevojën për përmirësimin e ngarkesës së përgjithshme ndër-vendit.

Një gabim i përbashkët shumë njerëz janë të çiklizmit në të njëjtin program garë, kryhet një sasi shumë të madhe të kohës.

Ju duhet të kuptoni se yndyrë është djegur vetëm pas shterimit të rezervave të karbohidrateve në trup. Natyrisht, më i ulët intensiteti i seancave të trajnimit, më ngadalë se karbohidratet konsumuar. Qëllimi i trajnimit - në më të shkurtër karbohidrate kohë mohoj, dhe kaloni në trup nga djegia yndyrë. Ju nuk duhet të jetë një trajnim garë plane maratonë durim. Më e ndjeshme - është i rrjedhshëm intensitet të lartë, të alternuara me drejtimin e ngadaltë.


Unë e kuptoj se ka pak e qartë, por unë do të përpiqemi për të shpjeguar të gjithë mënyrën më efektive.

Pika e kësaj metode është që të kandidojë me ritme të ndryshme, të cilat në një kohë të shkurtër shpenzuar rezervat e karbohidrateve dhe ndizet mundësuar nga shembja e yndyrë.

Në praktikë, kjo skemë është si vijon.

Që të filloni ju bën të ngrohtë deri shtrihen ngadalë running (rreth 1-1,5 km), dhe pastaj pas kalimit të përfshijë procedura të drejtuar një distancë prej 300-400 metra në ritmin më të fortë për veten tuaj. Sigurisht, askush nuk ju që duhet të mundë rekorde botërore dhe garën si tren të shpejtë tregon. Run një normë maksimale të bazuar në aftësitë e trupit tuaj.

Pas garës, nuk ndalet, dhe të drejtuar të njëjtat 300-400 metra, por me një ritëm shumë të ngadaltë.

Mundohuni të shërohen, shkaku marrë frymë në normale. Dobihshy distancë me një ritëm të ngadalshëm deri në fund, përsëri të përsëritur një përshpejtim të ngjashme. Për herë të parë do të jenë të mjaftueshme dhe 2 qasjet. Analizuar shëndetin tuaj, dhe trajnim në këto streset. Unë theksoj se më shumë qasje të tilla këtu duhet të shpjegohet dhe të mbështetur nga të nivelit tuaj të palestër, ose ju peretrenuyetesya dhe të merrni të plagosur.

Kjo është vetëm një metodë e variacioneve të ngarkesës garë. Në të tjera programeve diversitetit mënyra të racës dhe metodat e shërimit, unë do të shkruaj artikuj.

Watch për njoftimet.

Sinqerisht, sportive konsulent Dmitri