I programit shudnuvshy ushqyer


 • "Shudnuvshy ushqyer!"

 • "Shudnuvshy ushqyer!"

  Programi ynë "Shudnuvshy ushqyer!" Unik. Çfarë është tipar i programit? Ajo është komplekse, ajo mund të përfshijnë:

 • diagnostifikimi shqyrtimit
 • microneedles instalimin (nga - ari, aliazh argjendi ose mjekësor) ose vendosjen e gjilpërës ari me një dry në pikat acupressure veshit
 • terapi bioresonance
 • Pikat obkalyvanie akupunkturë të trupit
 • kuvendi kartë ushqim
 • Për të sigurt (ne nuk jemi të frikësuar për të theksuar këtë fjalë) humbje peshe, ju keni nevojë për një diagnozë primare. Në qendrën tonë - një diagnozë nga Voll, në të cilën mjeku përcakton shkaqet e sëmundjeve metabolike në trupin tuaj dhe identifikon contraindications mundshme për formulimin e hala.

  Faza e dytë - këshilla për dietën, metodat e detoxification të trupit. Një mjek mund të bëjë hartën individuale ushqimore, dmth, për të përcaktuar se cili prej produkteve të pranueshme do t'ju sjellë dobi maksimale. Kjo procedurë është e mahnitshme! Ju mund të dëshironi për të provuar pothuajse të gjithë e produkteve të përdorura ose të mendojnë të marrë më tej! Ti e di saktësisht se çfarë për të blerë në dyqan apo urdhrit në një restorant pa pasoja të pakëndshme për trupin tuaj!

  Faza tjetër - Sesioni akupunkturë, se pikat hala deklaratë acupressure në vesh. Ajo mund të jetë aliazh microneedles Mjekësi, argjend ose flori, si dhe gjilpërë të artë me bllokohet.


  Para instalimit mjekun e tyre teste metalike dhe përcakton që hala ju përshtatet më mirë.

 • Kur një gjilpërë artë me bllokohet - ju vizitoni mjekun një herë në muaj.
 • Microneedles Artë gjilpërave mund të mbahet. Zëvendësimin e tyre është mbajtur për një muaj pa pagesë shtesë.
  Kur ri-vendosjen rregullim është bërë trajtim hala artë me terapi bioresonance apo pikat obkalyvanie akupunkturë të trupit. Është e nevojshme për të rritur detoxification e trupit dhe për të parandaluar sagging lëkurës.

 • Kur instalimi microneedles - ju vizitoni mjekun dy herë në muaj.
 • Çdo gjilpërë të vendosur në mënyrë që të bllokojë oreksin dhe të stimulojë punën e organeve të ndryshme të trupit tuaj.

  Kur të gjitha kërkesat e nevojshme, ju do të gjeni një rezultat të madh! Gjatë muajit të parë absolutisht realiste për të humbur 3 në 7 kg, dhe më pas çdo muaj - 2 deri në 3 kg.

  Mbani në mend, zonja dhe zotërinj, humbje peshe duhet të vazhdojë normalisht, atëherë rezultati është shumë më e qëndrueshme dhe trupi merr më pak stres.

  Dashuria veten! Rritet i hollë me ne!

  Diskutoni komuniteteve:

 • Akupunkturë
 • Mjekësia Alternative
 • Mbipesha, humbje peshe
 • Pastrimit të trupit
 • Durim