Port de bra


Port de bra një prirje palestër, në bazë të lëvizjeve të baletit. Këto klasa të kombinuar elemente të marra nga yoga, që shtrihen, valle, pilates dhe trajnim forcë. Ai e zhvilloi këtë linjë e koreografit rus Vladimir Snyezhyk. Emri i këtij lloji të palestër është përkthyer nga frëngjisht si "lëvizjen e duarve dhe trupit." Siç u tha nga autori i këtij trendi, pushtimi i Port de bra përshtaten askënd.

Njerëzit e shëndoshë kanë mundësi për të parë jo vetëm plasticitet të lëvizjeve të tyre, por edhe të jenë në gjendje për të humbur peshë, sepse ky lloj i zhyroszhyhayuschyy palestër ka një efekt të mrekullueshëm. Sa për popullin të pakta, ata mund të thatë trupin.

Muskujt bëhen më të dendura dhe embossed. Ardhurve ky drejtim nuk mund të ketë ndonjë njohuri valle e nevojshme për zhvillimin e lëvizjeve.

Aktualisht, ka disa nivele të kompleksitetit palestër Port de bra. Prandaj, çdo person mund të lehtë të fillojnë këto ushtrime. Nëse keni humbur ndonjë trajnim, mos u shqetësoni, sepse në fillim të çdo sesioni bëhet përsëritja e elementeve themelore të Port de bra. Elementet themelore të këtij trendi është anim, flapping duart, gjarpërues hapa, mbledhje, qëndrim, Plieux. Ajo ishte me ta në rrjedhën e stërvitje tjetër përbëhet nga një valle.

Në shumicën e rasteve, mësuesi tregon dy versione të ushtrimeve.


E para është për fillestar dhe të tjera është për të avancuar. Shkuarja Port de bra kryer nën dritën, kompozime zbutës. Vetëm plotësisht të relaksuar, personi fillon të ndjehen trupin tuaj, ajo mund të kontrollojë muskujt e vogla.

Ushtrime që shtrihen janë të bazuara në frymëmarrje korrekte dhe të relaksuar trupin. Në Port trajnim de Bra është e rekomanduar që të veshin veshje të lirshme që nuk do të ndërhyjë me trafikun. Këpucët duhet të jenë elastike. Duhet të theksohet se në këtë drejtim i kombinuar trajnimin palestër të tilla si shtrihen për fleksibilitet të lëvizjes, gjimnastikë për të humbur peshë dhe fuqi për të forcuar muskujt.

Opsioni më i mirë është konsideruar tre klasat e Port de bra javë.

Kohëzgjatja e një seance është vetëm një orë, gjatë së cilës ju mund të humbni në mes 300 dhe 500 kalorive. Brenda disa muajve ju do të vini re ndryshime të rëndësishme në formën e saj.

Kur të angazhohen Port de bra muskujt e zhvilluar mirë nuk janë vetëm top por trupi më i ulët. Efikasitet maksimal është arritur nga kombinimi i palestër drejtpërdrejt nestrohoy dietë të ekuilibruar.