Dobët uji trajtohet mund të shkaktojë autizmin në fëmijëShëndetin e njeriut varet nga disa faktorë, një
i cili është cilësia e ujit të pijshëm. Të gjitha qelizat në trupin tonë
Nevoja ditore e ushqimit të nxjerrë nga uji. Përveç kësaj, uji pastron
qelizat nga toksina. Por nëse kostoja është ende vetëm kujdeset që uji
Trupi i njeriut përmban jod, fluori, kalcium dhe kalium, me
Zhvillimi i industrisë farmaceutike ujë u bë më "pasuruar" nga
për shkak të përmbajtjes së komponentëve të dëmshme barnave. Sipas SHBA
shkencëtarë nga Idaho, më të rrezikshme janë ato substanca të cilat janë
i popullore antidepressant sot.

Nëse përdorime të tilla të ujit
grua shtatzënë, ajo në mënyrë të konsiderueshme rrit rrezikun e të paturit e një fëmijë,
autizmi pacient.

Fakti se rreth 80% e efekteve të drogës
stresi dhe depresioni të kalojë nëpër trup praktikisht i pandryshuar, nuk
shpërbëheshin. Si pjesë e feçe dhe urinës, ata bien në kanalizime ku papërsosur
Sistemet e trajtimit të ujërave të zeza të kalojë nëpër filtrat e tyre, atëherë
droga të rrezikshme përsëri bien në sistemin e ujit. Cikli i ujit
Natyra në veprim - ne i përdorim të njëjtin ujë, e cila ishte identifikuar kohët e fundit.

Eksperimentet e kryera mbi peshqit tregoi se përbërësit
droga, ilaqet kundër depresionit mund të ndryshojë gjene që lidhen me autizëm dhe


përgjegjës për zhvillimin e hershëm të trurit. Situata është shumë më e komplikuar kur
grua shtatzënë jo vetëm duke pirë ujë të kontaminuar, por edhe duke marrë ilaqet kundër depresionit
pa lejen e mjekut.