Pilates për humbje peshe


Shpesh Pilates për humbje peshe i quajtur sport joaktiv. Sipas disa njerëzve, klasa pilates mund të përzënë ju çmendur me mërzinë. Ky rezultat dhe ju kurrë nuk do të shihni. Të tjerë pretendojnë se Pilates për humbje peshe është një sport unik që ju lejon për të përmirësuar shëndetin. Unë pajtohem me mendimin e dytë.

Ky lloj i gjimnastikës është krijuar rreth njëqind vjet më parë nga Joseph Pilates, i cili nga një moshë të re e kishte shëndet të dobët. Në këtë drejtim, ajo u kundërindikuar në klasat aktive sportive. Pas përfundimit të një sasi të madhe të kërkimit, Jozefi arriti në përfundimin se toni i të gjithë organizmit zgjeruar në masë të madhe me ngarkesa që janë kryesore për muskujt e trupit.

Kjo kategori përfshin hip, shtypni dhe muskujt e tjerë.

Këto rezultate lejuar atë për të krijuar një metodë të re të ushtrimit, i cili bazohet në gjashtë parimet kryesore. Rregulli i parë është përqendrimi. Të bësh ushtrime Pilates, ju nuk mund çekiç në kokë mendime dhe shqetësime të tjera. E gjithë vëmendja duhet të jetë aq të përqendruar në çdo lëvizje. Kontrolli është baza e metodës. Për ushtrimin korrekt gjithmonë duhet kontrolluar. Të gjitha ushtrimet duhet të bëhet gradualisht, duke lëvizur nga e thjeshtë në kompleks.

Smoothness e lëvizjeve të kryera dhe ngarkesës që është në qendër të muskujt e trupit, ka dy parimet e Pilates për humbje peshe.


Frymëmarrje e duhur është një nga komponentët kryesore të metodës.

Me këtë artikull ju në rrugën e drejtë ofron qelizat me oksigjen. Parimi i fundit është disiplinë. Në Pilates për humbje peshe nuk është numri më i rëndësishëm duke përdorur ushtrimet e mëparshme, si dhe zbatimin e tyre.

Në stilin e Pilates saj të krahasueshme me kallanetykoy. Këtu, gjithashtu, është lëvizje e ngadaltë dhe të qetë. Ekzekutimi i duhur i Pilates për humbje peshe do të marrë trupin e fleksibël, që do të pompohet muskujt.

Kjo metodë është e përkryer për njerëzit me shëndet të dobët. Megjithatë, është e drejtë të thuhet se rezultatet e përftuara nga studimet Pilates për humbje peshe të shfaqet menjëherë.

Ne duhet të punojmë dhe të punojnë.