Për herë të parë në klasë yoga


 • Jo Vork pëllumb
 • Ne të mbajë topin në anën e pasme
 • Tendosje
 • Helikopter
 • Pëllumb
 • Jo fluturat
 • Kënd anë Extended paraqesin
 • Zemra asana
 • Sot yoga është shumë popullor. Ajo mëson të arritur harmoninë e trupit dhe shpirtit,
  ndihmon në lehtësimin e lodhje, përmirëson disponimin. Instruktorë me përvojë
  këshilluar që të zhvillojnë aftësinë e tyre për të dëgjuar dhe dëgjoni trupin tuaj. Nëse ka
  frikë, dembelizmi - ajo është më mirë të mos e bëjë, sepse pa stres brendshëm
  ju do të relaksoheni dhe klasa yoga janë më shumë si
  a klasa të rregullta të edukatës fizike. Një rol të rëndësishëm në yoga lojë pranayama -
  Ushtrime të frymëmarrjes.

  Çdo paraqesin ka një foto përkatës
  frymëmarrje.

  Por gjëja e rëndësishme është se frymëmarrja juaj ka qenë gjithmonë i qetë.
  Hyni në asana duhet pa probleme, ju duhet të ndjehen vetëm e këndshme
  tensioni i muskujve. Me qëllim të sigurimit të kushteve më të mira për asanas
  relaksim i muskujve, artikuj të veçantë. Tape,
  tulla rul mund të jetë e nevojshme për ata që nuk kanë një shtrirje të mirë,
  që vuajnë nga mbipesha, ka disa probleme
  shëndetësor.
  Merrni vetëm një formë e asanas që ju kanë marrë.

  Jo Vork pëllumb

  IP: i ulur në këmbë të tij. Prapa drejt, shpatullat marrë përsëri, përmbledhje sup
  - Ju zbuluar gjoksin. Kokë duhet të mbahet drejt,
  nuk mjekër të ulët, tip tyahnysya lart.


  Për frymëzim ngadalë tërheq
  këmbën e djathtë prapa. Armët e Ulët rreth gjunjët e tij. Pastaj Sillni një përpara pak
  la këmbën që ishte e pesta në perineum (ulem
  i pestë). Pastaj ngadalë përkulem këmbën e drejtë në gju, në mënyrë ideale -
  Hold këmbë të dorës dhe të shmanget. Nëse ju nuk e merrni - Përdorimi kasetë.

  Ne të mbajë topin në anën e pasme

  Në: këmbët shpatull width larg. Ngadalë, duke e mbajtur shpinën drejt dhe këmbët pa bending
  gjunjë, nahylysya përpara. Tyahnysya duart në dysheme. Nëse ju nuk e merrni -
  ka bazë tulla. Trunk - paralele në dysheme, drag kraharorit
  poshtë, coccyx - up. Duhet të formohet midis devijim maksimal
  këmbët dhe tailbone.

  Paramendoni se ju mbajë prapa në topin.

  Tendosje

  IP: shtrirë në shpinë të tij. Për të shtrihem saktë. "kapur" dhe bërryla
  mollaqe në katin e, tërheq mbrapsht. Kjo është e nevojshme për të përhapur jashtë
  shpinë. Atëherë teh është ulur në dysheme, supet dhe butësisht duke tërhequr,
  kokë shpinë qafës së mitrës. Ngre këmbët prirje. Jo
  duke marrë prapa nga kati, të heqë këmbën tuaj të drejtë. Nëse është e vështirë për të marr
  dhe të mbajë atë i drejtë, përdorni kasetë. Supet dhe blades sup duhet
  të jetë e shtyrë në mënyrë të vendosur në dysheme.

  Helikopter

  Në: përhapur gjerësisht këmbët tuaja larg, gishtërinjtë në formë të rrotës e drejtë. Nuk jerks nahylysya
  staraysya përpara nuk përkulem gjunjët dhe duart e arritur jashtë në dysheme.


  Nëse jo, arsyet për të drejtën dorë një apo dy blloqe. Pastaj,
  gradualisht duke e kthyer kraharorit dhe shpatullat, ashensor la krahun lart.
  Tyahnysya maksimal deri me dorë. Këmbët e shtyrë në mënyrë të vendosur në dysheme, legen nuk është
  ndërruar, vetëm shpinë. Chin tërheqë deri në supe.

  Pëllumb

  Në: këmbët shpatull width larg. Përkulem la këmbën në gju për të formuar një
  kënd të 90 gradë, dhe e drejtë kati gju vprysya. Shpinë të mbani drejt,
  mjekër nuk është ulur. Për të hequr cushioning dhe parandaluar gjurin
  shtrihen menisk gju, pad Heap në bazë të saj. Pastaj, ngadalë
  arching mbrapa kraharorit, prirje tërheq deri në mollaqe.


  Shpinë duhet të jetë e qetë, kulmi tyahnysya lart.


  të marrë pjesë yoga nuk kërkon trajnim të veçantë fizike. E rëndësishmja
  mësojnë të ndjehen të aftësive të tyre, nuk dhunojnë veten, por jo
  dembel.

  Jo fluturat

  Për të arritur një trajnim nevojë paraqesin zambak uji. Për fillestar
  rekomanduar që të fillojnë me ushtrime që përdor tulla. Jo
  ngadalë ulem mbi ta, mbani drejt shpinën, mjekër nuk shtypet në gjoksin e tij,
  tyahnysya këmbët lart. Këmbët ndeshje së bashku dhe Slide si të afërta
  tsehlyntsi atyre. Ngritja duart tuaja clasped në lock up, tërheq një trup të
  strunochke.

  Kënd anë Extended paraqesin


  Në: këmbët shpatull width larg, këmbët drejt. Sillni këmbën e majtë në këmbë 90
  gradë, pastaj kthese këmbën në gju për të formuar një kënd të drejtë.
  Merrni këmbën e djathtë prapa. Bazuar në pjesën e jashtme e përkulur krahut
  këmbët, shtrihem mbi kofshën. Nëse jo, arsyet krahun blloqe.
  Trungu duhet të vendoset si jashtë. Draw lehtë djathtas
  dorë prapa kokës së tij.

  Zemra asana

  PI: në këmbë me shpinën e tij me topin. Pak ulem mbi të. Kape topin me duart e tij,
  Ulët teh në të, sikur "kapur" ata për të, dhe prokotysya
  top. Për të mbajtur një ekuilibër të përbëjë relaksim, ju mirë
  vendosni këmbët dhe duart. Top Pokatay në pjesën e prapme.

  Feel ku ju
  Unë dua të zgjas, rrafshoi.