Ne të kthehet në vegetarianism saktë


 • Vështirësitë e tranzicionit
 • Ne të kthehet në vegetarianism saktë
 • Mënyra të tjera për kalimin në vegetarianism
  Vështirësitë e tranzicionit
 • Në kalimin në personin vegetarianism përjeton shumë vështirësi. Hidhen të ngrënë vetëm ushqime bimore çon në çrregullim në trup. Duket i fjetur këtë kohë të sëmundjes, ndërpreu të gjitha organet dhe sistemet, që manifestohet me simptoma të ndryshme të pakëndshme. Të vjella, diarre, bloating, acarim, dobësi, lodhje të përgjithshme dhe të reduktuara mbrojtëse - jo një listë të plotë të të gjitha problemeve që ndodhin gjatë këtij tranzicioni.
  Kjo është për shkak se pa marrë parasysh sa e gabuar se nuk ishte ushqimi ynë, trupi merr përdorur për të, meloditë në tretje, asimilimi i zakonshëm deponimit të mbeturinave të ushqimit.

  Kjo duket të jetë një ushqim i ri, i pastër duhet të tretet më mirë, por në realitet ajo është perceptuar nga trupi gati si një helm. E njëjta gjë ndodh me motor të makinës kur ne qëllimet e mira janë duke u përpjekur për të mbushur një tank e karburantit a më mirë - jo paraprakisht - dështimi është i pashmangshëm.

  Ne të kthehet në vegetarianism saktë

  Proceset e ngjashme të ndodhë në një person i cili, pa trajnimin e duhur, pa para-vendosjen e trupit, duke u përpjekur për të lëvizur për të pastruar llojin e ushqimit vegjetarian. Ushqim i ri është perceptuar nga trupi si një gjë të huaj. Tretje e një humbje, gjaku vjen substancave që trupi nuk është përdorur dhe aty vjen një çrregullim të kapërcyer që shpesh është shumë e vështirë, sidomos njerëz të sëmurë dhe të dobëta.


  Si rezultat, njerëzit bëhen të zhgënjyer dhe hedh vegetarianism përgjithmonë të mbetet një i burgosur i skemave të rreme të energjisë, dhe jo edhe duke prekur fuqinë që i jep ushqim bimëve ushqimore. Kjo është arsyeja pse vegetarianism është konsideruar ende i rrezikshëm për shoqërinë dhe nuk përdoren gjerësisht.

  Përveç kësaj, për të cilat do të hani vetëm perime, ushqim kërkohet një nivel mjaft të lartë të të gjithë organizmit, kujdes adekuat. Të gjithë ne, pa marrë parasysh mendimin tonë të vetes, janë produkte të qytetërimit tonë. Dhe bota jonë, të gjithë ne pa përjashtim bën të pavlefshme, njerëz të dobët, jo vetëm në drejtim të qëllimeve të jetës, por edhe në aspektin e efekteve të dëmshme në trupin tonë.

  Ne jemi të gjithë të sëmurët. Dikush në një masë më të vogël ose më të, por foletë sëmundje në të gjithë ne. A ndryshëm dhe thjesht nuk mund të jetë. Çdo gjë që bëjmë në jetë, duke filluar nga zakonet e varfër të hahet dhe mungesa e lëvizjes, dhe duke i dhënë fund varësisë dobëson trupin tonë. Një trup i dobët nuk është në gjendje që të marrë gjithçka që ju nevojitet ushqime bimore, veçanërisht që nga substancat është atje ,, incommensurably në sasi më të vogla se sa ushqim konvencionale. Kjo do të sigurojë për veten e tyre gjërat e nevojshme që ju nevojitet, çfarëdo trupi ishte në gjendje për ta bërë këtë, me fjalë të tjera, se ai ishte në gjendje për të drejtuar të gjitha mekanizmat që e bëjnë të mundur për të nxjerrë nga ushqimet bimore është se ai përmban.

  Self Catering dietë vegjetarian, edhe pse ajo është më e thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë rrjedha mënyrë e energjisë trupi juaj kërkon një thjeshtësi të caktuar dhe pastërtinë. Dhe në qoftë se ju shkoni në vegetarianism, pas arritjes së një nivel të caktuar të shëndetit, ju mund të mos ketë të gjitha elementet e nevojshme që janë thelbësore për jetën tuaj normale.

  Në terma të energjisë, kjo do të thotë rinovimin e energjisë normale tanishme në fshikëz tuaj të energjisë. Pa këtë ushqim bimëve të energjisë, energji duke u hollë, vetëm jo të zhytur në sasinë e duhur dhe ju do të, herët a vonë, të refuzojë atë në favor të hahet mishi.

  Mënyra të tjera për kalimin në vegetarianism

  Mënyra e dytë për të shkuar - një hyrje gradual të dietës së produkteve bimore që zëvendësimin e plotë e ushqimit të tyre të kafshëve. Ajo ka nevojë për të shpenzuar 4 deri 6 muaj. Në këtë kohë një person përjeton një shumë e tundimeve. Vëmendja e tij e dobëson në mënyrë periodike dhe përfundimisht zhgënjyer, ai hedh atë ushtrim të kotë.

  Mënyra e tretë - të shkojnë përmes agjërimit - më efektive. Mjaftueshme për të mbajtur një krizë grevë urie, plus një tjetër dy ditë / javë zakonisht është e mjaftueshme agjërimi / e drejtë e ushqimit restauruese bimore ushqim dhe mund të sigurtë të kaloni në të hahet vetëm origjinë bimore.

  Gjatë këtyre periudhave koha e trupit për të rregulluar vetë proteina tyre biosintezën, amino acidet esenciale duke e karbonit dhe azotit ajrit, e cila redukton të ardhurat e tyre në ushqim, e cila nga ana e vet kontribuon në faktin se nuk ka nevojë për ushqim me origjinë shtazore. Pjesa sintetizon organizmin, pjesa tjetër është nxjerrë nga ushqimet bimore.

  Nevoja ata të reduktuar në mënyrë të përsëritur, e cila i lejon trupit për të bërë vetëm ushqime bimore për plotësimin e tyre. Për më tepër, siç e kemi përmendur tashmë atë më lartë, cilësi e shumë më e lartë e tyre sesa që merret nga ushqimi. E gjithë kjo çon në një përtëritje graduale të trupit, rimëkëmbjen e saj.

  Nuk ka simptome të pakëndshme të një tranzicion të tillë është vërejtur. Trupi thjesht dhe natyrshëm shkon në ushqim, e cila është ushqimi ynë natyror.

  Për shumicën e njerëzve të cilët janë duke e trajtuar me urinë theksohet se ushqimet e kafshëve që nuk dëshironi urinë. Vetëm forca e zakonit na bën të bëjmë. Është e rëndësishme jo vetëm për të kujtuar atë agjërimin dhe mbahen nga greva e urisë duhet të bëhet në aktivitet të mjaftueshëm fizik, mundësisht në ajër të pastër. Veçanërisht efektive vrapim përditshme ose ecje të shpejtë. Me këtë metodë kalimi në vegetarianism rrjedhat e lehtë dhe të këndshëm. Ushqime bimore Fine-energjisë dhe rritja e numrit të Prana ajër tretshëm - kjo është ajo që kontribuon në ndryshimin e kimi e trupit, përtëritje të saj.

  Kjo është vetëm i ri, i fortë, trupi rinovohet liruar nga të ulët dridhje ushqimit të kafshëve të jetë në gjendje për të udhëhequr dhe enë për energjitë më të larta!

  Shko në krye.