Oksisayz


Të tillë një fjalë e çuditshme, si oksisayz , tregon ushtrime të frymëmarrjes në modë të dizajnuara për humbje peshe. Popullariteti i kësaj teknike ka marrë që nga është demonstruar në "Khudeem Marina Korpan." Teknologji Krijuesi oksisayz është një mësues amerikan Jill Johnson, i cili gjatë gjithë jetës së tij luftoi me të qenit mbipeshë. Në atë kohë, Jill përpoq trajnim forcë, vrapim, gjimnastikë.

Pak më vonë ajo mori yoga dhe teknikat e frymëmarrjes grykë. Që të gjithë këtë njohuri dhe ndihmoi atë të zhvillojnë ushtrime të reja për humbje peshe. Sipas Marina Korpan, metodë oksisayz është më efektive se përkul Trupit.

Metoda e ushtrime të frymëmarrjes ndihmon të hequr depozita dhjami që ndodhin në zonat e problemit.

Me këtë metodë e humbjes së peshës është shumë më shpejt. Siç shihet, dy javë e frymëmarrje të duhur është praktikuar nga sistemi oksisayz mund të zvogëlojë madhësinë e rrobave në një pikë.

Oksisayz duhur ushtrim për të shpejtuar metabolizmin, bën muskujt më fleksibël. Gjatë ekzekutimit të reduktimin klinike gjyqet për qind në masë yndyrë është vërejtur edhe në atletët profesionistë.

Ushtrime Oksisayz


Ju lutemi të jenë të vetëdijshëm se si pjesë e kësaj metodologjie nuk janë vetëm ushtrime të frymëmarrjes, por edhe i veçantë është kombinimi i shtrihen dhe postures statike me marrë frymë thellë diafragmë.

Ky kombinim ju lejon të punoni shtresat e thella të muskujve. Para se të filloni për të ushtruar, ju duhet të mësojnë teknikën e frymëmarrjes.

Sipas Marina Korpan, opsioni më i mirë është zhvillimi i kombinimit të ushtrimeve të frymëmarrjes dhe postures statike që shtrihen. Në të ardhmen, ju do të kryejnë sekuencën e saktë të breaths automatikisht. Për të zhvilluar ushtrime të frymëmarrjes oksisayz, duhet të qëndrojë deri të drejtë, këmbët duhet të jenë width paralel dhe këmbët sup e pelvisit.

Ajo duhet të shpjegoj supet dhe zgjerohet. Në të njëjtën kohë teh me fuqinë e nevojshme për të sjellë në trup. Lips shtrihet në një buzëqeshje dhe të bëjë një frymëmarrje të thellë ndërsa tjerrje legen përpara kështu që përsëri ishte e sheshtë.

Pasi ju bëni hundë tre frymën tuaj shtesë të mprehtë dhe të vazhdojë të forcojë legen, lodhje shtyn.

Kur kryejnë legen espirator duhet të tjerr, buzët e tërhequr tub. Bëni tre tym ekstra të mprehtë. Cikli i frymëmarrjes nga metoda oksisayz të përsëritet katër herë për të përsëritur një të kaluar. Fillestar janë të rekomanduara për të kryer dhjetë repetitions të ciklit.