Nuk jam i sigurt se çfarë lloj palestër marrëveshje më të mirë


Në mënyrë që të humbasin peshë dhe për të mbajtur figura të pakta për jetën, ju duhet të angazhohen rregullisht në palestër. Të gjitha llojet e palestër të promovuar humbje peshe në një mënyrë apo një tjetër, por sepse unë dua sa më shpejt të jetë e mundur. Dhe në këtë rast, një pyetje e natyrshme pyetja: çfarë lloj i palestër më të mirë të merren për të parë rezultatin sa më shpejt që të jetë e mundur?

Pesha humbje dhe zvogëlimi i indit dhjamor në ndihmën e trupit të aktivitetit të dendur aerobe. Pra, duke e ditur këtë, të ndaluar për ushtrime intensive aerobe. Këtu janë më të popullarizuara në datën: hap gjimnastikë (mësime me hap platforma, e cila natyrisht është një nga vendet e para në kursin për të djegur yndyrë), Aerobics Dance për ata që gëzojnë vallëzimi, çiklizëm (trajnim intensiv grup në një biçikletë stacionare ), gjimnastikë fitball (gjimnastikë me top të veçantë palestër) dhe natyrisht një punë rutine.

Më e rëndësishme në ushtrimin aerobic të ndiqni ritmin e duhur për disa kohë (25 deri në 40 minuta) në një normë të caktuar në zemër, që për ju e përcakton instruktor tuaj palestër. Aerobic muskujt klasa ton, duke e bërë gjithë shifër më dinjitoz dhe të ndihmojë të arritur peshën ideale dhe pastaj të mbajë është e pamundur, vetëm ulur në një dietë. Klasa aerobic gjithashtu të ndihmuar kontrollin oreksin tuaj dhe të japë një furnizim shtesë të energjisë, duke parandaluar lodhje kronike.

Klasa aerobic stimulojë metabolizmin, i cili përshpejton trupin të djegur yndyrë të tepërt trupore. Në çdo rast, duke zgjedhur një nga llojet e palestër aerobic, të udhëhequr nga ato zona problematike shifrat që ju jeni më të shqetësuar rreth.


Nëse ju vendosni për të humbur një paund disa ekstra mbi kofshët dhe mollaqe, më mirë të përshtaten ju hap gjimnastikë dhe gjurmët vrapim.

Nëse ju vendosni për të humbur peshë në përgjithësi, dhe të punojnë në siluetë të pakta në këtë rast do të ishte më e mirë stërvitje të plotë aerobic, të tilla si formësimin dhe gjimnastikë fitball apo gjimnastikë hap plus gjimnastikë fitball apo ngarkesë të energjisë çiklizmit dhe duke shtuar rutine .

Dhe, ju mund të kombinohen vallëzimi me trajnim forcë në palestër në intervale përmes ditë. Në çdo rast, ju duhet të jenë të vetëdijshëm për javët e vazhdueshme trefishtë klasë, subjekt dietë e kontrollit dhe peshës trupore.