Plotësimi për pelena do kurë mbipeshë


Duke përdorur teknikën e re do të lejojë pacientët të cilët janë të trashë, lëvizin privimi ushqim pa uria dhe parehati.

Ideja e metodës është që para çdo njeri vakt piu një pilulë të vogël që është në kontakt me ujin kthehet në një sferë e cila xhel, duke i dhënë një ndjenjë e plotësi të stomakut.

Sipas njërit prej studiuesve, ndërsa duke marrë pilulën në 11 am, ai nuk ishte as i uritur në 06:00. Një tabletë zëvendësohet tenxhere pothuajse spageti, tha ai.

Ideja e kësaj droge krijuar vetvetiu në të mbushëse ideore për pelena, të cilat janë të mbushura edhe me substancë të thatë të cilat në kontakt me ujin kthehet në një xhel.

Shumë substancë është një biogel celulozë që ka rrezik të trupit të njeriut dhe i përpunuar plotësisht për 5-6 orë pa shkaktuar ndonjë dëm.

Megjithatë, sipas ekspertëve, numri i subjekteve që mund të mburremi e humbje peshe me xhel shumë pak për të thënë në lidhje me lirimin e drogës në tregun masiv farmaceutike. Sipas shkencëtarëve, ideja e kësaj qasjeje është krejtësisht i ri dhe nuk ka sjellë rezultatet e premtuara. Pra, para se ju lirimin e tij në treg ka nevojë të testuar sigurinë e saj dhe efektivitetin dhe konfirmimin jo vetëm.

Paraprakisht, risi do të shkojnë në tregun farmaceutik në mes të vitit 2008.