Qumështi ndihmon për të luftuar trashjeDietë subjekt për shumë vite ka qenë një nga
popullor në mesin e grave. Revista me shkëlqim dhe portaleve të njohura aktiv
vend artikuj rreth dieta të reja dhe llojet e reja të palestër që lehtësojnë përvetësimin
bel i hollë, por një recetë universale për ata që dëshirojnë për të humbur peshë
ende. Megjithatë, sipas shkencëtarëve të fundit të kërkimit
Universiteti Federal Politeknik i Lozanës (Zvicër), tani
kohë në afërsi të njerëzimit për të krijuar të padëmshme për pilulës shëndetësor
Pesha humbje.

Një komponent i dobishëm i cili promovon humbje peshe, zvicerane
Shkencëtarët gjetën në qumësht normal.

Në studimin SIRT1 - gjen të dobishme për ndarjen
substancat dhe luan një rol vendimtar në jetëgjatësinë tonë - ata gjetën një pjesë
nikotinamid qumësht ribozid.

Si rezultat i studimeve të kryera në minj zbuluar
si përdoret në doza të larta të nikotinamides ribozid në gjendje të djeg dhjamin. Ai
është një përbërës natyral, depërton në qelizë, nuk është vonuar
ndihmon për të shpenzoj energji. Për më tepër, ky element ndihmon për të humbur peshë edhe
kur përdoret në ushqim shumë ushqime të lartë kalori. Çfarë është e përfshirë në
brejtësve eksperimentale nuk mbulohen pavarësisht vakt i përzemërt, ata ishin
mbrojtur nga obeziteti dhe tregoi performancë më të mirë në garën për shkak të


rritur durim muskujve - doli se qumështi ndikon pozitivisht
formë.

Megjithatë, që duan të humbin peshë sa më shpejtë që të jetë e mundur, shkencëtarët ende nuk e bëni
këshilluar për të marrë të përfshirë në përdorimin e disa litra qumësht në ditë, kjo nuk ka gjasa
Do të përfitojnë. Aktualisht zhvillimin e biologjikisht aktiv
me baze qumeshti shtesë, dhe për të ndihmuar e saj të humbur Metodat çështje peshë provuara
blerjes figurë të pakta, dietë të ndjeshme dhe palestër.