Meditim dhe shëndetin e grave


 • Cilat janë përfitimet e meditimi për gratë?
 • Si për të gjetur teknikën më të mirë të meditimit për gratë
 • Është e qartë se jeta në një ritëm të tillë të zemëruar na bën të
  nervoz, të dobët dhe të vrasin dëshirën për të shijuar jetën. Këtu në këtë rast
  dhe kërkon meditim.

  Por përveç
  të gjitha më lart dhe me dëshirën për të gjetur forcën për të vazhduar me sukses
  përmbush të gjitha funksionet e saj shumë (gruaja, nënë, bijë, profesional)
  Meditimi është e rëndësishme për ne për një arsye tjetër: ajo na lejon që të llogarisin në paqen e mendjes dhe mos të harrojmë se
  që, para së gjithash, ne - gratë. Meditim na mundëson që të përqëndrohet
  ndjenjat dhe emocionet tona, që të zbulojnë jetën tona të brendshme, ndjenjat dhe

  emocionet dhe të kuptojnë natyrën e tyre të vërtetë.


  Cilat janë përfitimet e meditimi për gratë?

  Por
  pse meditimi është aq e rëndësishme veçanërisht për gratë? Meditimi është i dobishëm për
  të dy gjinitë - ajo rrit gjumë, përmirëson aftësinë për të
  përqendrimi, përmirëson shëndetin e përgjithshëm, heq stresin. Përveç kësaj, meditim
  prek gratë më shumë kështu: ai mund të lehtësojë seri vetëm
  çështjet e grave, për shembull, të zvogëlojë simptomat e sindromi premenstrual, hiqni
  tensioni, migrenë dhe madje edhe stresi i shkaktuar nga probleme psikologjike.


  Si për të gjetur teknikën më të mirë të meditimit për gratë

  Atje
  shumë gra metodat dhe teknikat e meditimit në dispozicion.


  Një nga më të
  Opsionet popullore - Meditim sipas llojit
  "Mind Lirë", e cila në thelb do të thotë përjashtim
  negative, të vështira ose të dëshpëruar mendime, pastaj "mendje e heshtur."
  Kjo është një teknikë ideal i meditimit për gratë që duan të lëvizin larg nga
  Shqetësimet e përditshme dhe të gëzojnë momentet e vetmisë dhe paqes.

  Nëse
  Kjo teknikë duket shumë i mërzitshëm ose shumë e vështirë të zbatueshme, përpiquni
  instrument konceptual i projektuar për gratë që duan të ri
  hapur veten dhe për të ndërtuar një marrëdhënie kuptimplotë dhe emocionale me
  bota. Kjo metodë përfshin fokusimin mendor në një fakt të veçantë

  apo ngjarje, mendimet e çuar vijnë, zhvillohen, dhe të rregulluar në një konstruktiv
  plan.

  Përveç
  se gratë mund të zgjedhin një aktiv ose "fikse" teknikë meditimi. Përsiatje
  në lëvizje - zgjidhje e përkryer për ato gra që shpejt të lodhur e të gjatë
  mbeten ende dhe meditoni. Por është e rëndësishme jo vetëm ecin dhe ecin me përmbajtjen.

  Zgjedhje
  mënyrë të përshtatshme, humor të mirë dhe frymëmarrja e duhur - që janë të nevojshme
  kushtet që duhet ndjekur. Shumë gra të gjeni këtë metodë
  ideal si ato përdoren për të jetë aktiv gjatë gjithë kohës dhe nuk mund të jetë thjesht
  në vend. Përveç kësaj, në këmbë - ushtrim i shkëlqyer fizik është shumë i dobishëm dhe

  për shëndetin mendor dhe fizik.

  I saktë
  rregullta stërvitje dhe meditim të ndihmojë gratë të përmirësuar shëndetin e tyre dhe të mësojnë
  gëzojë çdo moment të jetës.