Dashuria ndihmuar personin e saj thickest në botë për të humbur 230 kg


Për shkak të dietë të ulët-Carb, "valle" dhe ushtrime, si dhe grua të dashur ai e donte, ai ishte në gjendje për të humbur £ 230, sipas China Daily.

Në 22 Manuel Uribe peshonte 130 £. Pastaj, për arsye të panjohura ai shpejt filloi të fitojë peshë. Sipas Librin Gines të Rekordeve, maksimal peshë Manuel Uribe (Manuel Uribe) ishte 570 £. Që nga viti 2002, meksikan cili dergjej në shtrat dhe nuk e lënë shtëpinë e tij në Monterreye.

Disa vite më parë, një njeri kërkoi ndihmë nga profesionistët. Kirurgët italianë ofroi atij të humbur peshë me operacionet e mbivendosjes anastomosis gastrointestinal, por Uribe refuzoi kirurgji.

Dy vjet më parë, ai u ul në një dietë të lartë me proteina dhe të ulët në karbohidratet, dhe filluan të humbin peshë nën kontrollin e mjekëve meksikane dhe amerikane.

Uribe dhe i divorcuar pesë vjet ai ka jetuar me nënën e tij, por tre muaj më parë ka ndryshuar. Ai u zhvendos me gruan e dashur, Claudia, burri i së cilës kohët e fundit vdiq nga një atak në zemër provokuar nga trashje.

Claudia ndihmon valle të dashur dhe bëni ushtrimet. Nga ana tjetër, Uribe shpreson të jetë në gjendje për të humbur peshë në 120 paund dhe do të jetë në gjendje për të luajtur futboll me djalin 11-vjeçar të Claudia, transmetojnë kanalin TLC.