Mëngjes kalori ndihmon peshë humbur
Një nga temat më të popullarizuara të të shkruarit dhe portaleve
në revista me shkëlqim - është humbje peshe. Të dy gratë dhe burrat janë duke u përpjekur
Ka mënyra të ndryshme për të humbur peshë, duke u përpjekur dietë më të pabesueshme. Kryesor
njëjti rregull në shumicën e peshës humbur është dëshira për të përfunduar braktisjen e
ëmbëlsirat dhe një rënie të vazhdueshme në kalori mëngjes, drekë dhe
darka.
Megjithatë, si ne janë të siguruar shkencëtarë izraelitë nga Universiteti i Tel Aviv, në
një dietë nuk duhet të heqin dorë nga ëmbëlsirat, dhe veçanërisht nga
proteina. Dhe hani ëmbëlsirat dhe proteina ushqime të pasura duhet të
mëngjes. Kjo do të parandalojë dështime dhe "ob'edalovok" gjatë ditës.

Ata që të paktën një herë në jetën e tyre të ulur në një dietë e di,
rënie të mprehtë në konsum kalori mund të çojë në shfaqjen e kështu
i quajtur "Jora" kur humbjen e peshës fillon të fshij tryezë dhe çdo gjë
veçanërisht të shtrënguar gjumit nayidayetsya. Për të parandaluar këtë, shkencëtarë
Rekomandojë për të braktisur bollgur në mëngjes në ujë, duke e bërë një zgjedhje në favor të qumështit
vezë, djathë dhe ton. Dhe të gjithë ju mund të hani tortë, cookies, donuts ose
çokollatë. Ajo do të duket se të produkteve të mësipërme ishte e ngjashme me dietik dhe
më e favorshme për humbje peshe, por një eksperiment i kryer duke përdorur
dyqind vullnetarë tregoi se ata që preferojnë një mëngjes të përzemërt, hudnuv


shumë më shpejt se ata të ndaluar për të menduar edhe për donuts në mëngjes.

Fakti se mëngjes lartë kalori dhe ëmbëlsirat shumë
të zvogëluar nivelin e "urisë" hormon ghrelin, ndërsa mëngjesi është bosh
bollgur shpesh merrni deri nga tabela dhe pastaj gjysmë-uritur gjatë ditës mendimet e tyre
sillen rreth problemit përjetshme të "atë që unë mund të hani për të humbur peshë."