Callanetics për humbje peshe


Herët ose vonë, çdo grua vjen me idenë e mbajtjes ose rivendosjen tërheqje fizike, dëshirojnë të jenë të shëndetshëm dhe të bukur. Ekziston një sistem i veçantë i trajnimit fizik, e krijuar në bazë të karakteristikave të trupit të femrës. Ky mjek callanetics themeluar amerikan Pinkney Callan (emri i saj u quajt dhe një sistem i ushtrimeve).

Callanetics - qetë, ushtrime të ngadaltë me ngarkim statik. Callanetics ka një efikasitet shumë të lartë çon në një rënie të shpejtë në trup dhe peshe humbjen. Muskujt tërhequr forta gjinjtë, mollaqe, kofshë, stomak, armëve. Shifër merr formë të madhe, përmirëson sjellje.

Një seanca orë kallanetykoy krahasueshme me shtatë orë të gjimnastikës klasike apo tavolinë gjimnastikë.

Në gjimnastikë shumë avantazhe:

 • Për klasat e jo kallanetykoy nevojë objekte ose pajisje të veçanta. Ju mund të praktikoni në shtëpi në çdo rroba të rehatshme dhe në muzikën tuaj të preferuar.
 • Callanetics bazuar në ngarkesat statike, yoga poses dhe shtrihen. Pas klasa kallanetykoy asnjë dhimbje të muskujve dhe përplasem shëmtuar.
 • Klasët janë për qëllim në muskuj mikrosokrascheniya. Nuk ka asnjë muskul ndërtuar, muskujt shkoj kusht i butë me një formë natyrore.
 • Callanetics si vylipyt skulptorit me të përsosur tuaj figura.


 • Callanetics treguar edhe për ata që janë të kundërindikuar stërvitje intensive, duke, heqjen e peshave dhe stërvitje në palestër.
 • Të mjaftueshme për të kushtojnë callanetics vetëm 15 minuta në ditë për 2 muaj pasi rezultati ishte parë të gjithë rreth.

  Këtu janë disa ushtrime të gjimnastikë të mjaftueshme për fillimin e klasave.

 • 1. Kërkon një karrige me armrests. Uluni në një karrige dhe të përkulur mbi të armëve, të rriten. Është e nevojshme për të ngritur mjekër dhe shpjegoj shpinën. Ushtrimi i mirë për mollaqe.
 • 2. Të jetë i drejtë, këmbët rreth 35 inç larg. Armëve të larta ashensor dhe Tërhiqe barkun. Pastaj tërheq armëve tuaj përpara dhe kërrusem tuaj gjunjë.

  Drag përpara si ju doni të merrni diçka. Hands mbajnë prapa dhe qafën dhe mjekër tërheq përpara. Çdo lëvizje është e nevojshme për të mbajtur një minutë. Total për të bërë 5 repetitions.
 • 3. Qëndrimi shpërndajë duart përveç në nivel shpatull me pëllëmbët lart. Duke u përpjekur për të lidhur teh, vendosni dorën prapa për të prekur gishtërinjtë pa bending bërryla tuaj gjersa. Bëni 100 repetitions.
 • 4. Qëndrimi ngre krahun e djathtë, krahun e majtë është ulur dhe në këmbë. Pull up gjysmën e djathtë të trupit. Pastaj anim në shpatullën e majtë me kusht maksimale të mundshme. Çdo paraqesin zgjatem për një minutë. Run 100 repetitions.

 • 5. Shtrirë në shpinë, bëj këmbët tuaja, të armëve e ngritura përpara. Ngritja kokën dhe supet vetëm. Leviz trupin tuaj e sipërme përsëri në 15 inç. Bëni 10 repetitions.
 • 6. Duke filluar pozicion si në ushtrimin e mëparshëm. Ngritja këmbët drejt deri, ndërsa përpiqen të ngjiten drejt këmbëve, duke e mbajtur 20 sekonda. Bëni 20 repetitions.
 • 7. I ulur në dysheme, tërheq këmbët mbyllur. Ligët përpara, duke marrë në duart tek këmbët. Kryen 50 repetitions. Nëse ne mund të merrni një gjunjët kokë - arritjen disponueshmërinë.
 • Provoni këto ushtrime. Kryesor të kryejë të gjitha lëvizjet ngadalë, pa ndryshime të papritura, duke pushuar në çdo pozicion për disa kohë.

  Arritja në këto ushtrime sukses të mirë, ju mund të lëvizin për llojet e tjera të sistemeve të trajnimit gjimnastikë.