Fashion Yoga apo mënyrë për shëndetin


 • Sekretet e yoga
 • Këshilla fillestar yoga
 • Ne mund të themi se yoga është bërë një modës, në mesin e saj
  Tifozët Hollywood, stars tilla si Madonna, Gwyneth Paltrow dhe Meg
  Ryan. Me të famshëm rusë preferojnë yoga, për shembull,
  Këngëtarja Valeria.

  Por, para se të regjistroheni për klasat e yoga
  qendra më e afërt palestër duhet të shqyrtojë pro dhe kundrat e këtë
  Llojet e praktikave shpirtërore dhe fizike në drejtim të qytetit tuaj.
  Për të vërtetë të përfitojnë nga punësimi, duhet të jepet
  të vetëdijshëm se ju po bëni dhe pse. Dhe më e rëndësishmja mos harroni se yoga -
  Kjo nuk është vetëm një sport, dhe të vendosë nëse doni të prekni sekretet

  Të vërteta indiane të lashta ose Pics pr për të mbajtur me të modës.

  Sekretet e yoga

  Ata thonë se duke përdorur dy ose tre seanca në javë yohycheskyh mund
  Jeta dukshëm më mirë. Cili është sekreti? Së pari, yoga - një
  ushtrim serioze. Pavarësisht nga thjeshtësia në dukje në
  Krahasuar me trajnime të fuqishme palestër, yoga zhvillon fleksibilitet,
  durim dhe forcë.

  Ju jeni ngarkesa e mundshme të rënda dhe ju mund të mbajë ato
  një kohë më të gjatë. Por yoga - një aktivitet i butë: ai
  Ju zhvillojë gradualisht pa shqetësuese në rrjedhën e një procesi të vetëm. Një
  dallime të rëndësishme nga klasat e tjera yoga fizike janë


  rritur vëmendjen për të marrë frymë dhe të arsyeshme të besohet se
  Frymëmarrje e duhur - çelësi për shëndetin.

  Yoga nuk është vetëm
  me trupin tuaj, por edhe shpirtit. Trajnimi do të ju ndihmojë të hequr qafe të
  nervozizëm, sistemin nervor vjen deri, ju të bëhet më mirë
  fle dhe të zbuloni mënyra të reja të zhvillimit shpirtëror. Përveç kësaj,
  përfitim i rëndësishëm i yoga është se, të paturit e një
  Sigurisht me një ekspert, ju mund të ndalojë këtë dhe të vazhdojë
  angazhohen në në shtëpi.

  Këshilla fillestar yoga

  Nëse keni vendosur se yoga - kjo është pikërisht ajo që ju duhet, me të veçantë
  trajtoj vëmendje përzgjedhjes qendër ku ju do të bëni.


  Zgjedhja e drejtë do të garantojë suksesin tuaj në yoga. Shumë fillestar
  shpesh mbeten programe të pakënaqur yoga dhe zgjidhni një lloj të ndryshme
  aktivitet, por gabimi i tyre shpesh është zgjedhja e gabuar
  instruktor dhe vende të klasave.

  Metoda më e rëndësishme e yoga - përqendrimi. Prandaj, studiot yoga duhet
  të jetë soundproofing dhe akustikë të shkëlqyer dhomë mendohet të
  zhurmë sfond nga rruga nuk e ka penguar studentët të përqëndrohen. Këtu
  i rëndësishëm i të gjitha, madje edhe ngjyra e mureve. Para se klasa lexuar në dhomë,
  ku ata do të jenë: mund të ju dëgjoni veten tuaj, mos bëni
  i hutuar apo të ketë ndonjë hollësi.  Grupi juaj nuk duhet
  jetë më shumë se 12 njerëz, thonë ekspertët. Ndryshe
  mësues i cili duhet të kontrollojë çdo veprim, nuk ka kohë për
  të gjithë të ndjekur, dhe kjo çon në klasat e ulëta të cilësisë. Gjithkush
  nxënësi duhet t'i jepet e njëjta vëmendje dhe i mjaftueshëm.

  Sot ka kaq shumë programe palestër, e cila
  Elementet e përfshira të yoga. Për zgjedhjen e duhur, të konsultohet
  trainer. Të gjetur nëse ajo do të jetë e yoga ose
  Emri sigurisht vendosur për të shkruar një buzzword. Dhe shënim
  Arsimi trajner, çertifikatat dhe përvojë. Nëse ju të ndërgjegjshme
  do të takohet me këto çështje, rezultatet e yoga nuk do të bëjë

  vjen!