Takim me Michael Gurvich


 • Takim me Michael Gurvich
 • Takim me Michael Gurvich
  Në e diel, 7 shtator, në Qendrën e Panaireve të Panairit Ndërkombëtar të Librit do të takohet me mjek diete kryesor të vendit Michael Gurvich, autor i librit të shumta% D
  0? P ushqyerit, të shpërndara me një tirazh prej më shumë se 3 milionë kopje, mjeku e më të lartë të kualifikimit, PhD, autor i vetëm lëshuar (Shënim:! New) ". ​​Enciklopedia e Madhe e dietës" Book
  Kush ky libër është shkruar? Për të gjithë ata të interesuar në problemin e ruajtjes dhe / ose rivendosjen e shëndetit dhe Wellness përmes të ushqyerit e duhur.

 • Mjekësi apo dietë?

 • Avantazhet dhe disavantazhet e dietat më të njohura, duke përfshirë Kremlin.
 • Mënyrat për të rritur potencë përdorimin e produkteve të caktuara.
 • Këshilla praktike për të humbur peshë ose fituar peshë.
 • Ushqimi rritur trajtim homeopatik dhe Phytotherapy.
 • Për çdo masë e rekomandimeve të plota dhe të realizueshme në shtëpi, bazuar - 43 vjet përvojë në trajtimin e klinikës klinike të ushqyerit të Akademisë ruse të Shkencave Mjekësore.

  Veçori e këtij libri - shumë këshilla praktike dhe këshilla, receta për ushqime dietetike. Një tjetër tipar - duke përfshirë përgjigjet në pyetjet e shumta kërkoi dëgjuesit autorit ligjërata për mjekët dhe pacientët gjatë konsultimeve.


  Nëse ju nuk mund të gjeni përgjigje për pyetje të dhimbshme në "Enciklopedinë e Madhe të dietës," vijnë në takim me autorin dhe të bëni pyetje në person. Lexuesit dhe dëgjuesit Dr. Michael Gurvich tij jap konsultim individual të lirë drejtpërdrejt gjatë Panairit të Librit të dielen, më 7 shtator, me fillim në orën 15.00.

  Diskutoni komuniteteve:

 • Mbipesha, humbje peshe
 • Ushqim
 • Libri mund të blihen në Ozon.ru

  Për publicitet