Klasat në palestra duke shkaktuar dëme serioze


Klasat në këto salla të mund të lënë aq i keq, ai vijon se
njerëz të pushojë për të ushtruar në të gjitha, argumentojnë ata. Sipas
Profesor ushtrim i thjeshtë e përditshme - të tilla si ecje
ose në këmbë deri në shkallët mund të jetë një mënyrë shumë më efektive
promovimi shëndetësor. Pra, me të vërtetë, në qoftë se në vendin ku përsëri humb
emri i saj krenar, nuk është vendosur mbi një karrige dhe një e gjysmë dhe ju ende
erdhi në palestër dhe pa ligët, të pakta dhe të qëndrueshme, dhe ata
kollë janë çfarë të ardhur, nuk ka gjasa që të bëhet një palestër
Shoqatat e këndshme për ju.

Hulumtuesit barazim
vëmendje të brezit të fundit para se populli i Simulators ishte, por

ato janë zhvilluar më shumë fizikisht sesa burrat dhe gratë moderne.
A njëjtë në palestra shpesh aq efekte të mëdha negative që
përgjithësisht të dekurajojë njerëzit gjueti për të ushtruar autoritet them
specialistë në mjekësi sportive. Të çuditshme por ndoshta shkencëtarët
harrojmë për progresin shkencor dhe teknik, makina, i ulur
jeta, mekanizimi dhe kompjuterizimi i pothuajse të gjitha industritë.
Njerëzimi nuk është pse të zhvillohet fizikisht në të ardhmen, ndoshta,
Fituesit për figurat sportive shihen si burimet, dhe
edhe oportunistë.

"Ne duhet të jenë në gjendje për të balancuar dhe ekstrakt
Përfitimet e ushtrimit pa përjetuar siklet "- besoj


mjekët. Ata besojnë se për shumë klasa në palestër shumë
rëndë, dhe ata nuk janë të sigurt se kjo është e vetmja mënyrë për të mesatares
njeri në rrugë, duke menduar për shëndetin e tyre - ata të shtoni.
- Nuk ka gjasa
A kemi sjellë përfitim të madh për shëndetin publik, një njeri
zapysuyuchys në palestra. " Autorët argumentojnë për
kjo teori, e cila është më e rëndësishme, aktiviteti "rastësor", kështu që ata
rekomandohet sa më shpesh të jetë e mundur për të lënë makinën në parkingun dhe të paktën
gjysmë ore një ecje ditë.