Gratë 45 vjet kohë për të provoni 61 dietëNjë nga shkencëtarët të ndryshme kryesore të shekullit XXI hobi besoj dietë. Sot problemi i peshë të tepërt më të rëndësishme se kurrë, sepse pothuajse çdo muaj ka shumë të reja "mrekulli" dietat, dhe media kurrë nuk gomave të ofruar mënyra të reja të peshës humbje për ata që ëndërrojnë një shifër hollë. Sipas statistikave, në një përpjekje për të arritur përsosmërinë mesatarisht çdo grua 45-vjeçare ka kohë për të provuar efektet e dietës 61. Megjithatë, efektet e dëshiruara nuk janë të gjithë, më hedhura filluar fazën e parë, veçanërisht i zellshëm shpesh shkaktojnë dëme në shëndetin tuaj.

Për fat të keq, para pak dietë kthehet në një mjek diete, duke preferuar të ndjekë këshillën e revistave dhe dashurin këshilla.

Dream humbur peshë jo gjithmonë mos harroni se një dietë - kjo nuk është agjërimi, dhe të zgjedhur posaçërisht nga sasia, përbërja kimike, vlerës kalorifike dhe ushqim të gatuar. Si rezultat, vajzat nuk pranojnë të përdorin produkte që janë të nevojshme për funksionimin normal të trupit. Për shembull, shumë njerëz krejtësisht të refuzojë nga grurë, patate dhe disa nga më të frutave të lartë kalori jo, jepni këto ushqime dhe fëmijët e tyre.

Lose peshë shpesh nuk e kuptojnë se në bukë e bardhë, e cila duket atyre ushqim shumë i dëmshëm përmban kalcium, i cili promovon rritjen dhe ruajtjen e shëndetit të eshtrave. Gjithashtu të jenë të vetëdijshëm se bukë ndihmon të plotësoj trupit një shumëllojshmëri të ushqyesve të tilla si hekur dhe vitamina B


A nuk heqë dorë, dhe prodhimet e qumështit dhe peshku.