Hollim nevojë për të lëvizur më shumë


Ju më në fund të vendosë për të humbur peshë? Tani ajo ka mbetur për të vogël - për të zgjedhur se si ju jeni do të bëjë atë. Tani mediat që dëshirojnë të ofrojnë për të pjesë me mbipeshë një shumë mënyra - nga klinikat Liposuction dhe kompleks të shtrenjtë spa në pilulës mrekulli që, me sigurimin e reklamave në gjashtë muajt do të bëjnë të këndshëm si një gazelë. Një dieta të ndryshme, kështu që ato numra nuk ekzistojnë: të Kremlinit, japoneze, kos, lakër - me pak fjalë, ju keni çdo mundësi për të lënë jo vetëm paund urryer, por edhe shëndetin e tyre.

Problemi kryesor me humbje peshe është që ju duhet të djeg më shumë kalori se ju keni ato, por kjo nuk është aq e lehtë.

Nuk ka detyrat e shtëpisë dhe pazar udhëtime nuk mund të zëvendësojë ju duhet të humbni peshë stërvitje. Mungesa e lëvizjes - një problem i jetëve njerëzore në qytet. Ne kemi përdorur për të hipur në makinë apo transport publik. Në vend se të shkoni për një shëtitje, ne vendosën të qetë duke parë televizor me një copë tortë ose një pintë dhe nuk njoftim sa vijnë peshën e re. Kjo është veçanërisht e vërtetë e njerëzve të cilët kanë familje dhe tridhjetë kaluar vijën. Pra, është koha që të rishqyrtojë qëndrimet e tyre, të thyer më në fund me përqafime karrige të preferuar dhe të bëjë sport.

jpg width = 210 height = 141 / Për një fillim të përpiqen për të vendosur se si ne do të djeg paund urryer.


Ju mund të marrë një të kandidojë. Ky lloj i shërimit për shumë vite promovoi popullatën e përgjithshme rritur. Ajo ka shumë përparësi të tilla si mundësia për të rregulluar ngarkesën, mungesën e shpenzimeve për veshje dhe pajisje sportive. Por ka dobësi. Së pari në mesin e tyre është fakti se në shumë qytete për të gjetur një vend për vrapim është e vështirë. Nuk është një tjetër problem. Shumë gra të trashë turp të peshës së tyre dhe kanë frikë të duket qesharake, drejtimin e një uniformë sportive në rrugë. Në raste të tilla, mënyra më e mirë jashtë do të notit. Tani, në shumë komplekset sportive me pishina, klasa për dieters.

Ky lloj i pushtimit dhe e dobishme dhe e këndshme.

Rreth palestër të gjithë e dinë. Por për të filluar ato pa lejen e mjekut jo. Dhe kur peshë shumë e madhe jo e mirë do të vijë prej tij, sepse ngarkesa është shumë e madhe një palestër dhe trashje zemra dhe mushkëritë dështojnë. Por ju nuk mund ta detyrojë situatën, dhe të djegur kalori pa minuar shtëpinë e vet dhe kështu shpartallua shëndetin. Nëse ju e quani këtë lloj periudhe të veçantë rimëkëmbjes, fjala "rrugë shëndetësor" ishte se dikush do të thoshte. Por nuk ka asgjë misterioze. Ajo është vetëm duke ecur në terren apo në park. E vetmja gjë që e dallon rrugën për shëndetin nga një shëtitje të thjeshtë - kjo është ajo që ju duhet të kalojë një numër të caktuar të kilometrave.

Në fillim, natyrisht, të detyruar të ecin me kilometrazhin nahazhyvanyya duhet të mësohen për të. Por pasi ju vtyahnetesya dhe të ndjehen efektet e këtij lloji i thjeshtë të trajnimit fizik që nuk hezitoi për të ardhur, për të heqë dorë të përditshmes rrugën seanca shëndetësor ju nuk mund. Dhe nuk është çudi! Pesha, natyrisht, nuk do të jetë e humbur sa më shpejt që ju të përfaqësuara në ëndrrat e tyre, por rezultati është i qëndrueshëm, frymëmarrje normale, zemra fillon të kandidojë e duhur. Dhe si një bonus ju merrni një çehre të madh, për të përmirësuar lëkurën, sytë e të shkëlqejë. Në të vërtetë, me përjashtim të ushtrimit si e kërkuar, ju do të merrni një mundësi të shkëlqyer për të lehtësuar sistemin nervor, dhe kjo është edhe vlerë atë.

A nuk të kalojë nga dhe kanë një mënyrë të mrekullueshme e duhur për humbje peshe dhe për të përmirësuar vetë-respekt. Mundohuni të bëni valle. Për klasat vallëzimi bark peshë nuk është një pengesë, por më tepër një avantazh sepse kritereve Lindore, një grua nuk duhet të jetë i hollë. Vallëzimi belly Klasat do të bëjë lëvizjen bel tuaj të hollë - hratsioznishe dhe shëndetin e shumë më mirë. Përveç kësaj, ju merrni kështu që ju duhet për të ngarkuar, ju do të gjeni miq, ju do të keni një hobi interesante, dhe, përveç kësaj, ju mund të bërë përshtypje miqve tuaj me talent të pazakontë.

Shënim: Lëvizja - është shëndeti, kjo është jeta!