E vërteta në lidhje plotësuese ushqimore


 • Cilat janë plotësuese ushqimore?
 • Vitaminat dhe mineralet
 • Në bar
 • Rreth sondazhit
 • Rreth efektin placebo
 • Rreth Antibiotikët
 • Rreth Living Healthy
 • Në mënyrë të veçantë, kërpudha qumësht


 • Rreth nesh Bada thotë endocrinologist Natalia Meschenkova.


  Cilat janë plotësuese ushqimore?

  Plotësuese ushqimore nuk janë droga, por shtesat ushqimore. Plotësuese ushqimore dhe jo i licencuar si një ilaç. Supplements janë testuar vetëm në mungesë të substancave toksike, asgjë më shumë. Ata nuk e vërtetuar edhe përbërjen e shkruar mbi to. Shpesh ka shtesa pa leje diete që janë zyrtarë të pakënaqur janë duke u përpjekur për të eliminuar nga tregu. Kështu, për të thënë se Supplements diçka trajtoj - e gabuar, dhe kjo është konsideruar reklamat padrejtë.


  Vitaminat dhe mineralet


  Vitaminat dhe mineralet - të mrekullueshme. E pra, në qoftë se me të vërtetë një kompozim i tillë është shkruar në paketim. Sigurisht, gjatë në këmbë dhe kompanitë e provuar mirë nuk do të hapet vitamina në vend të diçka tjetër. Megjithatë, vitamina konvencionale nuk janë me vlerë 30 USD për paketim. Dhe nuk ka dallime.


  Në bar

  False dhe postulat që shpesh veprojnë shpërndarësit se drogat sintetike - e keqe, por gjithmonë bimeve natyrore ndihmojnë pa efekte anësore. Ka shumë barëra që aplikimi mund të sjellë në gjendje të rëndë. Shumë drogat sintetike u shpik fillimisht në bazë të veprimeve të bimëve, të prodhojë substancën e dëshiruar, pastruar, dosed siç duhet.


  Për ilaç ishte i përshtatshëm, ajo është një rrugë e gjatë nga studimet biokimike dhe fizike, studimet e kafshëve, vullnetarë të shëndetshëm, deri në provat klinike që përcaktojnë efektivitetin dhe sigurinë e barnave.

  "Marijuana" përdoret në Badakh nuk ka vend të tillë. Thjesht shkruani se madhe-Xian Qin fillim të shekullit të dytë të shëruar këtë bar nga sëmundje të tmerrshme të shkaktojë një bandë e broshurave me të shkencës-si reflektimet, dhe këtë besim. Edhe pse përdorimi i bimëve mund të dëmtojnë personin e sëmurë. Përsëri, askush nuk mund të themi me siguri se për barit dhe sa është e përmbajtura në këtë bankë.

  Sepse nuk ka kontrolle të një.


  Rreth sondazhit

  Nuk mund të ndarë grua Claudia, i cili "ka ndihmuar" të bëhet provë e efikasitetit. Njerëz e mëdha dhe të njohura që përdorin disa shtesa dhe i lumtur - kjo nuk është një argument. Nga fiziologjisë ata nuk janë të ndryshme nga të vdekshmëve të zakonshëm (por përdorimin e shtojcave dietike në ushqim për ata hits xhep). Nuk është një gjë e tillë si statistika. "Fryj" shkencëtarët nuk të hetojë drogës dhe efektet e tyre për të futur një shkop në timon "mjekët e Perëndisë" të cilët trajtojnë bimeve. Në mënyrë që në të vërtetë të provuar se të drogës është kështu, të shqyrtojë efektet e saj anësore dhe contraindications. Askush nuk i ndalon kompanitë e prodhimit plotësuese ushqimore, dhe për të kryer hulumtime klinike.

  Pra, ajo nuk është kryer për disa arsye ...


  Rreth efektin placebo

  Nuk është një "efekt placebo" - një person i cili merr një pilulë-biberon, por beson se ky ilaç që do ta ndihmojë atë, me të vërtetë do të mund të shkojnë në mend. Ekzistojnë aspekte psikologjike, vetë-hipnozë dhe sistemit të brendshëm. Për fat të keq, ky efekt nuk është studiuar në mënyrë që ata mund të trajtohen. Ajo i ndihmon, por askush nuk e di kush dhe do të kush - nuk ka. Dhe për të ndihmuar.


  Rreth Antibiotikët

  Në kohët e lashta, njerëzit nuk janë trajtuar dhe vdiq e sëmundjeve infektive. Kjo është përgjigje. Antibiotikët nuk e shkatërrojnë, dhe të trajtohen. Gjëja kryesore - trajtohen siç duhet.


  Rreth Living Healthy

  Mënyrë jetese të shëndetshme - është kryesisht ushqyerit kompetent, aktiviteti trajtimi dhe mungesa e shprehive të këqija. Në vend se të marrë vitamina dhe bimëve. Kush dëshiron për të pirë vitamina - bëjë atë. Por ne nuk duhet shitur vitamina, flasin për efektin e tyre të mrekullueshme dhe trajtimin e të gjitha sëmundjeve.


  Në mënyrë të veçantë, kërpudha qumësht

  Unë nuk e mohoj se në këtë skvashyvanyy kefir qumësht kërpudhat marrë nga bakteret e acidit laktik. Ata blahopryatno aktin mbi zorrët. Kjo është e gjitha ata e dinë. Por ajo ka ndonjë produkt të mirë kosi qumësht.

  Informacion nga artikullin "The vërtetës për plotësuese ushqimore."