Këpucë për palestër


Këpucë për palestër është një atribut i domosdoshëm i çdo stërvitje, edhe në qoftë se ju bëni ushtrime në shtëpi. Pas këpucë të krahasohen në mënyrë korrekte ndihmon në mbrojtjen kundër lëndimeve të ndryshme jo vetëm këmbë dhe kyçin e këmbës, por shtylla kurrizore e gjunjë. Gjithashtu, ky lloj i mbathjeve ndihmon në stërvitje të duhur teknikë të pajtueshmërisë. Kështu që ju mund të punojnë jashtë shumë më të mira muskujt tuaj.

Për çdo lloj të palestër zhvilluar këpucët e veta. Blerë këpucë të ndryshme, atlete apo këpucë duhet të jetë e specializuar për dyqane sportive. Ajo duhet të mbahet mend se një tjetër grup i këpucëve duhet të ndryshohet çdo tetë muaj.

Për vizita në palestër, gjimnastikë, running, kardyonahruzky në simulator këpucë rekomanduar.

Kështu, këpucë aerobic shpesh janë emërtuar «palestër». Ky lloj këpucë dallohen lehtësisht nga modele të tjera nga disa shërbyes të fryra sipërme. Ky lloj i këpucëve mund të krahasohet me çizme të lartë. Po aq interesante pamja është e nevojshme në mënyrë që të zgjidhet problemi që nyjeve kyçin e këmbës. Kohët e fundit këpucë gjimnastikë janë bërë me fut veçanta ventilimit dhe shoku thithjen shputa elementeve të vendosura në shputë dhe thembra.


Trajnerët e përdorur për të kardyotrenazherov ose vrapim, vrapim telefonatë. Dallimi kryesor në mes këtyre modeleve është lehtësia, thembra fleksibilitet. Nëse ju doni që të merren të drejtuar në mënyrë efikase, atëherë opsioni më i mirë do atlete që kanë "Caterpillar" në këmbë. Në palestër më të mirë të veshin këpucë të larta me një të vetëm relativisht të sheshtë.

Në procesin e peshës garash modeli mund të jetë shumë elastik dhe mbingarkoj shpinë dhe nyje. Kur të angazhohen formësimin duhet të përdoren apo këpucë sheypki palestër që janë këpucët kanë thembra hollë fleksibël pa balestrat.

Në këpucë të tilla mund të praktikohet Pilates, përkul Trupi, që shtrihen.

Sa për yoga, nga këpucët duhet të zgjedhin nga. Situata ideale do të ishte për një zbathur. Trajnerët me thembra e vështirë do të jetë një mundësi e shkëlqyer për klasat e çiklizmit. Këto këpucë duhet të ketë një i vetëm të fortë, por elastike, përmban "burime" të ndryshme. Këpucë trekking janë më të mirë për ecje nordike dhe ecje.