Për pranverë, dhe trupi juaj nuk është në formë të madhe


 • Përfundon Algotherm
 • Masazh

 • Rotate shifrën forma të avancuara të ndihmuar të teknologjisë Elos, masazhet dhe alga deti përfundon, ata lehtë mund të përballen me depozita të vogla në kofshët dhe mollaqe.

  Përfundon Algotherm

  Kursi përfundon Algotherm do të normalizohen metabolizmin në nivel qelizor në nënlëkurës yndyrë, shpëtoj e lëngjeve të tepërta, toksina dhe akumulimit yndyrë në trup dhe si pasojë reduktimin e celulitit.

  Përfundon të Algotherm, të cilat nuk kanë analoge në përqendrime prodhimet e detit efekt pozitiv në të gjitha shtresat e lëkurës - epidermë, dermis, hipodermu - stimuluar mekanizmat kullimit dhe pastrimin e trupit si një e tërë, rigjenerimin e qelizave.

  Pa ndryshim rrit tonin e lëkurës dhe enët e gjakut.

  Rezultati mund të shihet pas trajtimit të parë, lëkura bëhet e butë, i përkulshëm dhe dinjitoz.


  Masazh


  Teknologji ndihmon të shpëtoj e "lëvozhgë portokalli" të tërhiqet lëngjeve të tepërta nga trupi, prapa elasticitetit të lëkurës.

  Procedurat e anti-celulitit masazh për qëllim përmirësimin e përgjithshëm të mureve të enëve të gjakut, përmirësimin e fluksit të gjakut dhe rrjedhjen e limfatike dhe lëngun intersticiale të gjithë trupin duke përdorur teknika të veçanta masazh. Kjo çon në një rezultat të shpejtë dhe pozitive: eliminimin e celulitit dhe yndyrë të tepërt dhe të kthimit në peshën e mëparshme.


  Teknologji e kombinuar me përfundon shkëlqyer (çokollatë, alga deti, etj) që forcuar dhe tonin e lëkurës, të stimuluar prodhimin e kolagjenit.


  Teknologji Elos

  Aparat Shape Vela është pikërisht fjala e fundit në heqjen yndyrë dhe të lëkurës blemishes jo-kirurgjikale. Ajo kombinon katër faktorë fizike: e rrezatimit infra të kuqe, të energjisë elektrike bipolar, vakum rul aspiratë masazh. Vakum dhe manipulim mekanik forcojë formë, lëkurë të butë, përmirësimin e tonin e saj. Për korrigjim dhe për të arritur rezultatin e dëshiruar duhet të jetë një total prej katër trajtimeve. Disa procedura të mjaftueshme për të rivendosur strukturën dhe për të përmirësuar elasticitet, elasticitetin e lëkurës, dhe për të hequr qafe inç shtesë (4 deri në 6 ndjenjat).  Më shumë këshilla mund të merret nga Izraeli Qendra cosmetology ekspertë hardware "ElosMed."

  Diskutoni komuniteteve:

 • Mbipesha, humbje peshe
 • Cosmetology: Të Ndryshme