Nuk ka nevojë për të detyruar veten për të bërë ushtrimeShumë prej nesh ushtrime në shtëpi duket stërvitje të frikshme dhe të lodhshme, dhe ne preferojnë të përtoj në para TV në vend se të tërheqë veten së bashku dhe të bëjë formularin më në fund vet fizike. Fitness trajner Lisa Korsello me kënaqësi dhe gëzim i ndihmon të gjithë të marr caktuar e tyre të ushtrimeve që do të jenë më efektive dhe të thjeshtë dhe nuk shkaktojnë ngurrim për të përmbushur ato.

"Nëse ju e dini se çfarë ushtrime janë të përshtatshme për ju personalisht, ju të ndaluar urrej rutinë si ushtrimin e rregullt dhe të mësojnë të jenë të lumtur për të humbur peshë dhe për të sjellë trupin tuaj në ton", - thotë Lisa.

Kushdo që vjen tek ajo për këshilla, Lisa ofron tre pyetje të thjeshta përgjigjet e të cilave përcaktojnë rekomandime të mëtejshme për punësimin.

Ne ju ofrojmë të bashkohet me ata që janë ushtrime të suksesshme dhe të lumtur duke bërë në këshillat e Lisa Korsello:

 • A ju pëlqen këtë marrëveshje:
 • a. Alone.
  b. Në mesin e një mik të ngushtë apo të një ekipi të huajve.

 • Kur ju duhet të konkurrojnë, ju mendoni:
 • a. Frika.
  b. Eksitim.

 • Plotësoni fjalinë e mëposhtme: Kur unë isha duke bërë muzikë, unë ...
 • a. Vidvolikayusya. Më pëlqen heshtjen apo tinguj të qetë të natyrës.
  b. Ndjehem si ka energji dhe motivim.

  Nëse ju keni më shumë përgjigje "a":

 • Mundohuni të angazhohen nën drejtimin e udhëzon video të, ju mund të blej një DVD ose shkarkoni videoinstruktsiyi online.


  Me disa programe palestër, ju kurrë nuk do të zanudytesya, alternuara yoga, Bodybuilding, formësimin dhe Callanetics.
 • Sign up për një mësim gjyq në qendër yoga.
 • Organizoni një një ose dy konsultime individuale me një trajner sportiv, ai mund të ju ofrojnë lloje të ndryshme të ushtrimeve, dhe ju të dëgjoni ndjenjat e tyre - çfarë ju pëlqen?
 • Shtroj rrugë të këndshme nëpër këtë zonë çdo ditë dhe do të kryejë nenapryazhno shëtitje nga lojtar. Përfundimisht ju merrni përdorur për këto shëtitjet dhe ju nuk mund ta bëjë pa to. Më shumë gjasa, ju do të duan një trafik të rëndë, dhe një ditë ju do të fillojë për të kandiduar, nuk ecin.

 • Nëse ju keni më shumë përgjigje "b":

 • Regjistrohu për qendrën më të afërt palestër në një grup të madh.
 • Bëni një listë të fqinjëve, miqtë dhe anëtarët e familjes në kohë të ndryshme mund të ju bëjë kompaninë për çiklizmit përbashkët, drejtimin, stërvitje në shtëpi dhe aktivitete të tjera fizike.
 • Regjistrohu për seksionin e sportive të ekipit të luajë që ju pëlqen.
 • Bëni disa lista muzikë për lloje të ndryshme të ushtrimeve.
 • Filloni të konkurrojnë me miqtë dhe kolegët, përmblidhni javore: ndonjë nga ju kaloi kohën më në palestër, vallëzim dhe vraponte për sport.