Cornelia Mango hollë


Përderisa festat nëntor dhe ju mund të relaksoheni katër ditë punë, kam vendosur për të lexuar lajme ShowBiz.

Një nga më të folur për lajmet e fundit ishte fakti se Cornelia Mango hollë. Për ata që nuk janë të njohur me këtë emër, unë do të thonë se kjo vajzë është një këngëtare. Në atë kohë, ajo ishte anëtare e "American Idol" 7.

Të gjithë kohës Cornelia Mango u përpjekur për të humbur peshë, dhe kjo është ëndrra e saj u bë realitet. Ajo arriti të humbur peshë nga sa më shumë sa njëzet paund. E pra, pasi që unë e kishte lidhur me këtë temë, unë do të doja të ndaj me ju historinë e Cornelia mango si ajo arriti të arritur rezultate të tilla në humbje peshe.

Për shkak të fizikun e tyre Cornelia Mango të detyruar të shpenzojnë shumë energji, sepse skena nuk është vetëm kryerjen këngët dhe vallet dhe shoqëron ato. Tani Cornelius ndërsa kushtonte gjithë kohën e tij për të punuar, por pas disa vitesh, ajo dëshiron të bëhet nënë.

Në shëndetin e tij dhe fëmijën e palindur ajo është duke menduar përpara, sepse një mik vizituar një mjek i cili fokusohet mbi planifikimin familjar. Ishte ai që e këshilloi atë për të humbur peshë. Përballen me këtë problem, vajzë ndihmoi një tjetër ekspert i cili është një mjek diete me profesion. Ai krijoi një dietë të veçantë projektuar posaçërisht për Cornelia. Sipas vajzës, kjo dietë ishte ndalon pak në produkte të caktuara.


Theksi kryesor u vu në rritjen e numrit të ushtrimit për humbje peshe dhe për të reduktuar racione. Tre muaj Cornelia Mango hollë 10 £. Pas kësaj, ajo filloi procesin e stabilizimit peshë të cilën përballen shumë njerëz të cilët humbur peshë shpejt. Për të vazhduar procesin e humbjes së peshës, mjek diete emëruar Cornelia droge të veçantë që ndihmoi për të humbur £ 10.

Megjithatë, unë nuk kam arritur për të gjetur se ajo ishte në rrugë të drejtë. Unë mendoj se pilula dietë të rregullt Thai ose shumëllojshmëri. Cornelia vetë beson se në një farë mënyre për të arritur rezultate të tilla të mëdha në një kohë kaq të shkurtër të menaxhuar nga fakti se ajo roz'yihalasya për një kohë me burrin e saj të ri.

Tani ajo nuk kishte për t'u përgatitur për atë dhe të ngarkesës deri gjatë gatimit.

Ju shikoni se si çdo gjë rezulton. Një ka vetëm për të vënë një qëllim dhe të shkoni për të. Por ndërsa Cornelia nuk planifikojnë fëmijën, nuk është kështu në mënyrë aktive duke u përpjekur për të humbur peshë. Këtu ai është fuqia e motivimit për humbje peshe.