Kelly Osbourne humbur peshë


Kelly Osbourne humbur peshë 20 kg. Për një yll të tillë të famshëm, ky rezultat është mahnitëse. Dhe ju mund të shihni rezultatin e humbjes së peshës në kopertinën e Nesh Weekly. Por ajo që është e fshehtë për Kelly? Si të them të famshëm 25-vjeçar dhe anëtar i versionit amerikan të "Dancing me Stars" është shumë e thjeshtë. Kelly Osbourne dietë të rreptë dhe ushtrim kryen rregullisht për humbje peshe.

Nëse pesha fillestare e bijës së këngëtarit Ozzy Isborna ishte £ 72 pas humbje peshe karin tregoi një shifër prej 52 kg. Në atë kohë, Kelly Osbourne ka kohë deklaruar në intervista të ndryshme që vetëm ai i urren veten për peshën e tij.

Megjithatë, ajo ende nuk është aplikuar shumë përpjekje dhe pajtuar me mbipeshë. Në mesin e trajton preferuar Kelly gjithmonë zgjodhi biskota të kripura Znj Fushë. Vitet kaluan, dhe peshë vetëm shtuar. Është e vështirë për të marrë nga gropa ku është ulur shumë thellë.

Por një ditë në jetën e Kelly kishte një moment që u kthye lidhjen e saj për veten e saj. Si ajo tha Kelly, dikur ajo ecte nëpër rrugë. Në të kaluarën një makinë kalon hapi dritaren nga e cila djalë shtyrë dhe bërtiste se ajo ishte e yndyrë.

Pas incidentit, Kelly Osbourne ka vendosur se kurrë nuk do të jetë e shijshme, dhe mori humbje peshe. Pas muajsh të punës së madhe në trupin e tij, Kelly Osbourne ndjen një ndjenjë të krenarisë kur ai sheh reflektimin e tij në pasqyrë.


Pas të gjitha, në një kohë që ajo duhej të vuante shumë për shkak të tërësisë së saj. Për të arritur këtë rezultat të mrekullueshëm ishte për shkak të një dietë të ngurtë dhe stërvitje të rregullt në palestër. Por Kelly Osbourne në një orar shumë të rreptë.

Pesë orë në ditë ajo kushton mësime valle. Përveç kësaj, dy herë në javë Osbourne shkon në Pilates, e cila është ushtrime për të forcuar në shtyllën kurrizore dhe muskujt.