Mila Kunis Ushqimi


Për të luajtur një balerinë në thriller psikologjik "Black Swan" Mila Kunis kishte për të humbur peshë për anoreksichenyh përmasa. Për të arritur këto rezultate, aktorja e famshme menaxhohet duke përdorur dietë ekstreme. Pasi të shtënat e filmit, e cila luhet të famshëm si Barbara Hershey, Natalie Portman, Winona Ryder, Mila Kunis mori restaurimin e peshës trupore.

Sipas aktores në mënyrë korrekte dhe bindshëm të luajë rolin e një balerinë, një vajzë kishte për të humbur peshë në 41 paund.

Aktorja ka thënë se përveç dietat ekstreme ajo kishte për t'u marrë me një regjim të gjatë të vështirë palestër. Mami Mila pa fëmija im ishte i tronditur vetëm nga ajo që ajo ishte e hollë.

Ajo kishte për të marrë fjalën Mila se pas të shtënave ajo nuk e ka të mbetet një thirrës skelet dhe peshë.

Është thënë se Mila Kunis ka lindur në Ukrainë. Ajo u rrit një vajzë në një familje hebreje që kishte traditë të fortë gastronomik. Kjo luajti një rol.

Mila nuk kishte një formë e modelit dhe ka qenë gjithmonë e konsideruar si një vajzë me qarqet. Sipas aktores për të marrë rol në "Black Swan", Mila kishte për të shpejt të humbur peshë. Pesë muaj para se të filmuar ajo ra 11 £.

Ky rezultat u arrit sepse çdo ditë nga 05:00 Mila angazhuar në ditë-plus trajner, duke kufizuar konsum tuaj ushqim në 1200 kalori në ditë.


Për të hequr lodhjen që vjen pas ushtrimit të rënda dhe efekte të mëdha negative mësime vallëzimi ballroom, Mila u përpoqën të kalojnë disa kohë në natën, të shtrirë në banjo. Ujë dialed nxehtë të përzier me kripë deti, e cila ndihmon për ta kthyer trupin ton lodhur.

Siç u tha më bukur, gjëja më e rëndësishme në procesin e humbjes së peshës është se ne duhet të besojmë në atë që ju bëni, dhe të përpiqemi shumë drejt këtij qëllimi, i cili ishte vendosur në fillim ??. Siç mund ta shikoni, pa marrë parasysh se cila metodë është zgjedhur për humbje peshe, ajo nuk është për të ndaluar. Kjo është e gjitha që kam marrë të dini për Mila Kunis dietë.