Megan Fox Ushqimi


Shumë dinë aktore Megan Fox Filmi "Transformers". Nëse ju shikoni në figurën e saj, mund të themi se Megan është shumë të pakta dhe forcuar një vajzë që nuk ka paund shtesë. Shumë besojnë se kjo Megan bukur arrin rezultate nëpërmjet ushtrimit të rregullt fizik. Shumë e njëjta Aktorja thotë se ajo nuk është.

Sipas saj, ajo është shumë dembel për të shkuar vazhdimisht në palestër rregullisht dhe nuk e bëjnë. E gjithë kjo ka bërë që Megan është e angazhuar vazhdimisht në një trajner personal, i cili tre herë në javë dhe merr pjesë aktorja e bën atë të kryejë stërvitje të caktuar.

Në mesin e këtyre studimeve është që të sigurojë një seri ushtrimesh.

Po, Megan Fox paguan për gjysmë ore çdo kardiovprav ditë. Për të kryer këtë ushtrim duhet të shtrihen në shpinë dhe të fillojnë për të hequr off terren të parë një gju dhe pastaj këmbët plotësisht. Nëpërmjet këtij kompleksi mund të bëhet në mënyrë të vendosur shtypni. Pas ushtrimit Megan Fox shkon në Pilates ose çiklizmit. Kjo klasë është e ndarë rreth 30-45 minuta.

Sigurisht, për të arritur rezultate të tilla të mëdha Megan Fox dietë ndihmon. Edhe pse është e vështirë të thuhet se kjo metodë e humbje peshe dietë është e plotë. Përkundrazi, Megan Fox nuk ulet në një dietë, dhe ndjek një ushqim të thjeshtë të shëndetshme, ajo është një tifoz për një kohë të gjatë.


Çdo ditë, Megan përpiqet për të ngrënë vezë, që ajo e do.

Ndër ushqime të tjera, aktore të preferuar, ajo është me vlerë duke vënë në dukje bajame, i përbërë përfaqësuara ?? sasi të madhe të proteinave dhe fibra. Nën ndalimit merr mish yndyrë se Megan thjesht nuk ka ngrënë.

Në vend të kësaj, dietë përfshin ligët, e cila i shërben një burim të plotë të proteinave. Gjithashtu, dietë përfshin një shumëllojshmëri të frutave dhe perimeve. Është kjo metodë e të ngrënit është dietë sekret Megan Fox.