Ushqimi i hollë


Sot në Evropë ndër metodat më të popullarizuara të humbjes së peshës është që të sigurojë dietë të ligët , kohëzgjatja e cila është jave. Gjatë këtyre shtatë ditëve të pijeve mund të konsumohet ujë mineral, çaj të zi dhe lëngje, të cilat përfshijnë pa sheqer. Si më e mirë për të përdorur llojin e portokalli lëng, shegë, grejpfrut dhe mollë, por jo e ndriçuar.

Ky lëng shegë duhet të jetë i holluar me ujë 1 deri ne 2 dhe një gjysmë filxhan për të pirë pas një vakt. Dietë e hollë është metoda e humbje peshe që ndihmon për të humbur peshë. Nuk mund të arrijë rezultate të shkëlqyera për shkak të faktit se dietë e përditshme është kalori të ulët.

Menu dietë të ligët


Të hënën lejuar për të pirë një litër qumësht. Gjatë ditës ju mund të pini çaj, ujë mineral pa gaz. Dietë të martën do të përfshijë 200 gram djathë dhe 800 ml lëng pa sheqer. Nuk lejohet për të pirë lëng rrushi apo banane. Të mërkurën lejohet vetëm pini një litër ujë mineral pa gaz dhe ujë të rregullt. Të enjten, katër mund të hani patate se duhet të gatuaj në uniformë pa kripë shtuar.

Si pije atë ditë do të jetë 800 ml të çdo lëng pa sheqer përveç banane dhe rrush.

Në ditën e pestë të dietë të ligët, ju mund të hani vetëm pesë mollë. Në dietën e shtunë do të paraqesë 200 gram mish ligët gatuar pa kripë dhe 800 ml lëng pa sheqer.

Ndalimi imponohet përsëri rrushit dhe pije banane. Final ditë menu ushqimi do të përbëhet nga një litër kos dhe ujit.

Siç mund ta shikoni, dietë i dobët është një metodë serioze humbje peshe që kombinon ditët agjërimi dhe ditë me dietë të varfër. Duke përdorur një dietë të tillë mund vetëm ata që plotësisht të shëndetshëm. Kjo metodë e humbjes së peshës është konsideruar të jetë një sfidë serioze në trup, të cilat për të gjitha shtatë ditë do të mbërrijë në stres të fortë.

Ulur në një dietë të zbrazët në një javë mesatare, ju mund të humbni £ 5. Në asnjë rast nuk mund të ulen në këtë dietë për mbi një javë.

Kjo është për shkak të faktit se një rritje në trup afat fillon të ndjehet një mungesë akute të ushqyesve dhe komponente.

Ju lutem vini re se vakt kalori të ulët është përfshirë në dietë, përdorimit të zgjatur mund të sjellin probleme në metabolizmin. Tërhiqet nga një dietë të ligët duhet pa probleme, vazhdimisht duke shtuar pjesë të vogla të menusë.