Dietë me shirita


Kushdo duke pasur mbipeshë, gjithmonë duke u përpjekur për të gjetur një metodë efektive për të ndihmuar të përmbysur atij paund shtesë. Një mënyrë është hollim dietë me shirita . Kjo metodë e luftimin e depozitave yndyrore kryesisht të kënaqur ata që si kos. Pas të gjitha, ditë do të marrë pije në sasi të mëdha.

Dietë Thelbi shirita është që brenda një dietë ditë do të përbëhet nga kos, yndyrë e cila duhet të jetë jo më shumë se një përqind.

Ditën tjetër ju mund të hani të gjithë ju duan. Pastaj përsëri, është dita në ditë dhe kos për të gjitha produktet.

Numri optimal i pije kefir gjatë ditës është konsideruar të jetë 1,5 litra. Kjo shumë duhet të ndahet në pije 5-6 pritje. Gjatë kësaj ditën e agjërimit janë të lejuar për të ngrënë 1-2 mollë unsweetened. Ju gjithashtu mund të pini të ulët-yndyrë Biokefir.

Një nga pikat kryesore shirita dietë është se kjo metodë e humbjes së peshës mund të ndiqen për një kohë të gjatë, pasi ajo nuk është shumë e vështirë për trupin. Kujtojnë se kos ka numër të madh të pronave medicinale. Një fakt i rëndësishëm është fakti se kjo metodë e humbjes së peshës peshë është i ngadalshëm.

Është shumë më mirë për trup, të cilat për dietën me shirita nuk ndjehen të stresit të rëndë.


Pas të gjithë stresin që vjen me dietat strikte mund të çojë në probleme që ndikojnë në traktin gastrointestinal, sistemin endokrin dhe lëkurë.

Ndryshe nga dietë të tjera kefir, humbje peshe me këtë metodë nuk ka nevojë të ndiqni çdo rregulla të rrepta. Rezultatet e mira duhet të arrihet edhe nëse ajo vytratytsya pak më shumë se zakonisht. Vlen të përmendet se pas shirita dietë peshë mbrapa shumë më i ngadalshëm. Pesha humbje metodë bazohet në ushqim detyrë është konsideruar shumë i balancuar.

Roli kryesor në këtë çështje luajtur kefir, kos është një produkt i shkëlqyer që përmban përfshin një numër të madh të elementeve gjurmë, vitamina dhe ushqyesve.

Nuk rekomandohet gjatë dietë me shirita të ligët mbi skuqur, i tymosur, miell dhe sheqer.

Një tjetër avantazh i rëndësishëm i këtij dietë është se ajo jo vetëm duke luftuar me peshë të tepërt, por edhe ndihmon për të pastruar trupin.