Cheese Ushqimi


Cottage dietë djathë i bërë konsideron si metodat e humbjes së peshës, bazuar në konsumin e produkteve të cilat kanë një numër të madh të proteinave. Kjo është një produkt i tillë dhe djathë. Vini re se përveç yndyrë dhe proteina që është i gjallë, si pjesë e këtij produkti është që të sigurojë kalcium, fosfor, minerale që janë të mira për trupin e njeriut.

Cheese Ushqimi efektive në luftën kundër peshë të tepërt. Proteina, e cila është një i gjallë, në gjendje të japin aminoacidet speciale trupin e njeriut, që nuk është atje në ushqime të tjera. Këto amino acidet janë blloqe ndërtimi të trupit.

Dietë djathë Duration është i vogël dhe mund të jetë një maksimum prej dhjetë ditësh.

Shpesh, një person i ulur në një dietë e djathë gjatë një jave. Është thënë se gjatë këtyre shtatë ditëve, trupi mund të humbni deri në dhjetë paund.

Menu mostër dietë djathë


Në mëngjes është kafe pa sheqer. Në drekë lejuar për të ngrënë vezë. Menu drekë përbëhet nga 150 gram mish ligët. Në drekë ju mund të hani 100 gram djathë. Darkë parë përfshin 200 gram djathë. Në darkë e dytë të pini një gotë kefir apo kos.

Mbani në mend se ndërsa ulur në një dietë djathë, ju mund të hani vetëm ato ushqime që kanë përmbajtje të ulët yndyrë. Para së gjithash ajo zakonisht ndikon djathë dhe produkte të tjera të qumështit.

Kështu, në djathë duhet të jetë më pak se 12 për qind yndyrë.

Kur përdoret pesë-djathë dietë dietë, e cila është shumë e dobishme për trupin. Për të pastruar gjakun nga trupi i të gjitha elementeve të dëmshme të nevojshme pas largimit nga dietë djathë të vazhdojë për të ngrënë pesë herë në ditë.

Kjo dietë është quajtur fragmentuar. Duke përdorur këtë metodë, kthimi hollim shans i humbur paund është minimizuar.