Sibarit dietë


Në vijim të sistemit të furnizimit me energji, e cila në disa raste i quajtur dietat, sepse ato ndihmojnë për të përballuar me të qenit mbipeshë.

Një sistem i tillë është pikërisht dietë sibarit . Objektivi kryesor i kësaj metode është se jo vetëm të ju ndihmojë të humbni peshë, por edhe me sukses të mbajtur atë peshë që është bërë në procesin e humbjes së peshës.

Autori është një dietë sibarit Elena Stoyanova. Protagonist kryesor i kësaj metode të humbjes së peshës shërben koktej të veçantë, të quajtur sibarit. Ushqimi në këtë dietë nuk është shumë i rreptë. Megjithatë, vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet mëngjesin e parë dhe darkë.

Para se të lëvizin për në çështjet duke bërë një sibarit koktej, duhet të ketë ndarje të ditëve të punës e emërimit të tyre.

Sipas dietë të zhvilluar nga Helen Stoyanovoy, ditët janë të ndarë në humbje peshe dhe mirëmbajtjen.

Për të përgatitur koktej në ditë humbje peshe ne kemi nevojë për 0,5 kg djathë, përmbajtje yndyrë e cila do të jetë 0,6 për qind dhe sasinë e proteinave për 100 g do të jetë jo më shumë se 10 gram. Gjithashtu, ne kemi nevojë për rreth 400 gram. fruta. Ajo rezulton se për çdo 100 gram djathë llogaritë për 80 gram fruta.

Sa për mirëmbajtjen e përditshme, nevoja për koktej 300 gram të njëjtën djathë dhe rreth 260 gram të çdo fruta. Nëse është e nevojshme, djathi me përqindje të ulët të yndyrës mund të zëvendësohet me 150 g djathë të lartë të proteinave, të cilat duhet të jenë të përzier me 150 g kefir apo kos.


Sibarit Koktej

Për të përgatitur sibarit koktej duhet të marrë ndonjë fruta të freskëta. Në rende të hekura fruta të vështirë duhet dhe duhet të shtrihet fruta të butë në një filxhan. Pastaj vetëm djathë shtuar dhe pesha e shijshme shkon. Ju lutemi të jenë të vetëdijshëm se kjo koktej mund të shtoni ndonjë gjë.

Kjo vlen për sheqer dhe zëvendësuesit të tij. Procesi pranimet në këtë dietë koktej sibarit shumë vëmendje. Rregulli bazë i përdorimit të kurseve të tilla është se koktej duhet të hani lugë të vogël dhe të përpiqet të bëjë atë për aq kohë sa të jetë e mundur.

Kur gatuar siç duhet një koktej që shërbejnë do të jetë 180 mg.

Kjo është pjesa më optimale. Të përpiqet të bëjë atë jo më shumë dhe jo më pak nga volumi. Sekreti i këtij koktej është se pas përdorimi i saj në njerëzit është shënuar ndjenjë të ngopjes.

Kjo është pavarësisht nga fakti se pjesa koktej në aspektin e vogël dhe ka një përmbajtje të ulët kalori. Ulur në një sibarit dietë e lejuar brenda gjashtë javësh. Si ajo Elena Stoyanova, në një javë mesatare mund të humbni peshë duke 1,25 kg. Për një efekt maksimal nuk duhet të harrojmë për stërvitje për humbje peshe.

Dita rishkruhet aktiv menu

Mëngjesi do të jetë sibarit koktej dhe çaj ose kafe pa sheqer dhe qumësht.

Dreka do të përfshijë një zgjedhje e makarona, drithëra, bizele apo fasule, sallatë nekrohmalystyh zarzavate të freskëta, të veshur me një lugë të vajit vegjetal (parafinuar).

Menu drekë do të përbëhet nga dy vezë, peshk dhe perime në çdo formë. Pije koktej duhet të jetë njëzet minuta para një vakt. Darka, e cila duhet të fillojë deri në 18 orë, do të përbëhet nga një sibarit koktej. Në natën duhet të pini kupën e madhe e kakao.

Dita e konsoliduar menu rezultatet

Mëngjesi shërbehet dyfishtë sibarit pjesë koktej. Në drekë lejoi ndonjë ushqim nuk është e vështirë. Dreka duhet të jenë të njohur si gjithmonë.

20 minuta para ngrënies duhet të hani një sibarit koktej. Darka përbëhet nga një koktej të dyfishtë pjesë për. Në natën, pini një gotë e madhe e kakao.

Pra, duket dietë sibarit që do të ju ndihmojë pa asnjë përpjekje serioze për të humbur peshë të tepërt.