Radikale Ushqimi


Radikale Ushqimi përfshihen në kategorinë e ulët kalori metodat humbje peshe. Kohëzgjatja e procesit të luftimin e obezitetit është 14 ditë. Radikale Ushqimi tregon rezultate të shkëlqyera. Megjithatë, të jenë të vetëdijshëm paraprakisht se kjo metodë e humbjes së peshës kërkon një reduktim radikal në menynë kalori. Siç e dini, për të mbështetur këto dy javë në një dietë të ri do të jetë shumë e vështirë.

Nëse i dytë menu javë ushqimi është më i gjerë, shtatë ditët e para të dietat radikale duhet të ndjekin një dietë të rreptë. Megjithatë, menu e zgjeruar nuk do të jetë e mjaftueshme, kështu që trupi merr ushqyesve të nevojshme.

Prandaj, rekomandohet Dieters radikal, të marrë vitaminë dhe komplekse minerale. Kjo metodë e humbjes së peshës është e lejuar vetëm për ata njerëz që nuk kanë probleme shëndetësore. Para se të gjatë, të jetë i sigurt që të konsultoheni me mjekun tuaj.

Dietë menu radikal


Para se të filloni këtë metodë e humbjes së peshës, ju duhet të dini disa rregulla që tregojnë se të gjithë ushqimi duhet të ndahet në katër doza. Ju nuk mund të ha drekë pas 18 orësh. Gjatë ekzekutimit të dietë duhet të pini ujë mineral pa gaz.

Javën e parë

Në ditën e parë të dietës radikal ju mund të hani pesë patate të mesme për të qenë kuzhinier në uniformë ose 3 vezë.

Në ditën e dytë do të hahet 100 gram djathë me të ulët-yndyrë krem ​​kosi dhe dhallë ose qumësht 250ml kosi. Dietë ditën e tretë do të përbëhet nga dy mollë të vogla, një litër lëng frutash dhe gjysmë litër kos.

Në 4 ditë do të jetë 400 gram. pule apo viçi, dhe çaj pa sheqer. Ditë Menu e pestë do të përbëhet nga 50 gram. mollë dhe dardha. Në ditën e gjashtë të ushqimit të lejuar për të ngrënë tre patate të ziera, 300 ml dhallë ose qumësht i thartuar. Në ditën e shtatë të dietës radikale mund të pini vetëm një gjysmë litër kos.

Javën e dytë

Dita e parë e semydenky dytë do të përbëhet nga vezëve, 200 gr. viçi i zier dhe dy domate të vogla.

Dita e dytë dietë do të përbëhet nga sallatë me domate dhe tranguj, 100 gram. viçi i zier dhe dy mollë. Menu në ditën e tretë do të përfshijë një gr 100. viçi, 70 oz. mollë thekër dhe dy mollë. Në ditën e katërt të dietës radikale janë të lejuar për të ngrënë dy vezë, 100 gr. viçi i zier dhe 150 gram. bukë thekre.

Në ditën e pestë ju mund të hani tre patate të ziera, 700 gr. mollë dhe pini një gjysmë litër kos. Në ditën e 6 është 300 gram. mish pule mish i gatuar, dy kastravec i vogël, dy vezë dhe çaj pa sheqer. Dietë përfundimtare ditë do të përbëhet nga dy mollë dhe katër patate të ziera.

Për dy javë këtë metodë ushqim mesatar mund të humbni peshë nga 10 paund.