Dietë një ditore


Parimi bazë Dietë një ditore është për të pastruar zorrë. Ushqimi për një metodë të caktuar, të drejtuar në nxjerrje e substancave të ndryshme të dëmshme dhe toksina, në bazë të lëngjeve dhe teas bukë. Duhur dietë pajtueshmërisë-ditë menu ju lejon të pastër në mënyrë efektive zorrës së trashë.

Menu mostër me këtë metodë është si vijon:

- Pasi ju të zgjoheni, ju duhet të pini një gotë me çaj jeshil.
- Në 08:00 duhet të hani një mollë dhe pini një filxhan çaj bukë.
- Në 09:00 nevojë për përzierje 0,5 gota e verës dhe 0,5 gota e bukës çaj. Gjithashtu në këtë vakt duhet të hani 100 gram rrush.

- 10:00 duhet të pini dy gota të çajit të gjelbër.
- 11:00 dietë do të jetë e njëjtë si në 09:00.
- Në 00:00 në mesditë, duhet të hani 100 gram rrush dhe pini një gotë verë.

- 15 orë duhet të pini dy gota të çajit të gjelbër.
- 16 orë në 0,5 gota e lëng karrote përzier me 0,5 filxhan çaj bukës.
- Në 17 orë ju mund të pini vetëm një gotë ujë mineral pa gaz.

- 18 orë ju mund të hani 2-3 pods e piper.
- Në 19 pm përfshin 0,5 gota me mollë ose lëng dardhe me 0,5 filxhan çaj bukës.
- Në natën duhet të pini një gotë çaj jeshil pa sheqer.


Për të përgatitur bukën çaj ne kemi nevojë për një litër ujë të vluar, 200 gram bukë, që do të prerë në copa. Bukë mbushur me ujë dhe infuzion për 10-12 orë. Pastaj tendosje infuzion duhet dhe mund të pini.