Trup perëndeshë dietë


Dietë "perëndeshë trup" Pesha humbje është një tjetër metodë, e cila është e bazuar në përputhje me rregullat e caktuara. Kjo dietë zgjat dhjetë ditë, gjatë së cilës ju nuk mund të hani ushqime të caktuara, ndër të cilat njëra duhet të kini parasysh kategoritë e mëposhtme:

- Miell, drithëra dhe madje oriz, bukë,
- Gjithashtu ndalohet plotësisht të gjitha Produktet e qumështit janë të lejuar për të ngrënë vetëm një djathë pak,
- Sheqeri ndaluara në të gjitha format, ju nuk mund të sukrazit,
- Nga të gjitha frutat në dietë "perëndeshë trup" gjithashtu duhet të heqin dorë, sepse ata kanë sheqer
- Ne nuk mund dhe disa perime, përfshirë patatet Duhet të theksohet, misër dhe karota
- Kjo metodë e humbjes së peshës duhet plotësisht të heqë dorë alkoolit dhe të gjitha pijet, të cilat përfshijnë ato ai takohet.

Ne tani kthehet në çfarë është e lejuar për të ngrënë gjatë një dietë "trup të perëndeshës".

- Mishi ju mund të hani absolutisht asnjë,
- Gjithashtu lejohet ndonjë peshk lidhje Konserva, kjo është e mundur në shëllirë,
- Vezë mund të hahet skuqur, i zier,
- Ju mund të merrni të gjitha perimet, me përjashtim të atyre që janë në listën e ndaluar.

Kur "perëndeshë trup" dietë salads duhet mbushur me lëng limoni dhe vaj ulliri. Të gjitha produktet mund vetëm të skuqura në këtë vaj. Gjatë ditës kur "trup perëndeshë" dietë duhet të jetë të paktën pesë vakte.

Para se ju të ulen për të ngrënë, ju duhet të pini një gotë ujë. Brenda 30 minutash pasi të hahet të pijshëm është e ndaluar.


Vakt e fundit duhet të jetë jo më vonë se ora tetë e mbrëmjes. Është e ndaluar të ulen në këtë metodë e humbjes së peshës gjatë dhjetë ditëve.

Gjithashtu, nuk e thyejnë dietë kur dietë "organ i perëndeshës". Përndryshe ju nuk do të merrni këtë rezultat, i cili pritet. Dietë Përsëriteni jo më parë se dy javë lejohet. Tashmë në ditën e tretë dietë humbje peshe mund të vërehet.

Sipas atyre që e kanë provuar dietë "perëndeshë e trupit" për pesë ditë, të paaftë për të humbur peshë me një mesatare prej katër paund. Me këtë metodë, një dietë humbje peshe duhet të përfshijnë vitaminë sepse trupi mund të mungesës ushqyesve.

Më është kthyer dietë 2 dhe 3 ditë. Dietë "perëndeshë e trupit", mund të krahasohet me dietë Kremlinit ose metoda humbje peshe Atkins.