Ushqimi Svetlana ahtarovoy


Svetlana Ahtarova është njeriu i cili arriti për të humbur peshë është mjaft i madh. Është e sigurt të them se Svetlana arritur edhe më shumë se i njohur në mesin e tifozëve të dietat Catherine Miromanovoy. Svetlana vetëm 1,5 vjet mund të humbasë 70 £. Tani ajo ndihet vetëm gjobë.

Duhet të theksohet se dietë Svetlana Ahtarovoy nuk është proces shumë i lodhshëm e humbjes së peshës. Ulur në këtë dietë shumë e lehtë, dhe është i përshtatshëm për pothuajse të gjithë. Para se të fshatrave Svetlana në dietën e tyre pesha e saj ishte 127 £.

Gjatë pare humbje peshe muaj Drita rënë 13 £.

Duke arritur rezultatet e para, vajzë për të vazhduar procesin e humbjes së peshës regjistruar në palestër, e cila rënë dakord me trajnerin për studime personale.

Në stërvitje për humbje peshe dhe dietë Svetlana Ahtarova duke bërë masazh. Vëmendje e veçantë i është kushtuar mjekër. Çdo natë kjo pjesë e trupit fërkoni Svetlana peshqir të lagur. Kjo procedurë ishte e nevojshme në mënyrë që të përballen me mjekër të dyfishtë.

Diet Menu Svetlana Ahtarovoy


Mëngjesi është i lejuar për të ngrënë dy vezë ose një pjesë të vogël të djathë. Nëse dietë në mëngjes nuk ju përshtaten, ju mund të përgatisë qull në ujë. Gjithashtu, mëngjes është një lugë çaji mjaltë ose një copë çokollatë e errët.

Si një pije që shërbejnë kafe pa sheqer.

Dreka do të përbëhet nga çaj të gjelbër dhe gjysmë shegë. Menu drekë do të përfshijnë zier mish ligët, gjoks pule ose peshk, sallatë me perime me vaj perimesh dhe çaj jeshil. Në drekë lejohet për të ngrënë një pjesë të vogël të farave të trajtuara, mollës së gjelbër dhe shegë dhe grejpfrut. Darka është çaj jeshil vetëm.