Ushqimi pesë grushta


Tendencat e fundit në botën e humbje peshe është Ushqimi pesë grushta . Aktualisht, ky sistem luftuar trashje aktivisht vendosur të marrë Viktoria Bekham, i cili planifikon të çojë një fryrje prapa në ngjarje të Javës planifikuara për në mes 8 dhe 15 për shtator 2011.

Kujtojnë se Victoria veten rreth dy muaj më parë, edhe një herë u bë një nënë dhe tani dëshiron të rimarrë atë harmoninë e cila ka qenë më parë. Përse zgjedhja e Victoria ishte vetëm pesë ca grushte dietë? Ajo është mësuar se kjo metodë e humbjes së peshës është arritje më të fundit në fushën e të ushqyerit.

Kjo metodë provuar që tregon efiçencën më të mirë të tyre maksimal.

Parimi themelor pesë ca grushte dietë është se çdo ditë duhet të hahet vetëm pesë vakte të vogla. Kështu, secila nga këto pjesë duhet të mbahen në dorë.

Sipas më të Victoria ulur në këtë dietë, dietë përbëhet nga ushqimi me enët tilla si sushi me ton, vezë, karkaleca me djegës, salmon i tymosur. Gjatë një ndalim total në këtë rast bie sheqer.

Kur dietë pesë ca grushte Victoria gjithashtu përpiqet për të lidhur në çdo perime të tjera dhe produkteve që përfshijnë një përmbajtje të lartë të proteinave. E gjithë kjo larë poshtë me një sasi të madhe të ujit. Gjatë pushimeve në mes të përdorimit të pesë mbushin grushtat mund të bëjë snacks të vogla gjatë së cilës ju mund të hani një shumëllojshmëri e arra dhe manaferrat.


Victoria veten si ushqim për snacking preferon manaferrat goji superkorysne dhe arra. Sa për stërvitje, inkurajohen gjithashtu për të kryer në pesë mbushin grushtat e dietë, stresi i madh ndërsa Victoria nuk mund të përballojë.

Arsyeja është seksion cesarean, që kishte të bëjë me ofrimin e kaluar. Në mënyrë që të mos dëmtojnë shëndetin, Victoria paguan çdo ditë për 15-20 minuta Pilates.