Ushqimi për grupin e gjakut


Ushqimi për grupin e gjakut është mënyra më efektive për të reduktuar peshën.

Kuptimi i dietës në teorinë e grupit të gjakut vjen nga mjeku amerikan James D'Adamo naturoloha që ndan ushqim në të dobishme, e keqe dhe neutral për një person me një lloj të caktuar të gjakut. Ushqime të njëjta për njerëzit me grupet e ndryshme të gjakut mund të promovuar humbje peshe, si dhe zbatimin e tij, sepse kjo dietë është e lidhur pazgjidhshmërisht me strukturën qelizore të trupit. Ushqimi për grupin e gjakut është vetëm për të eliminuar nga ushqime dietë që janë të tretur dobët ose të jetë toksike.

Ushqimi për grupin e gjakut është shumë i përshtatshëm, sepse ajo nuk e kufizon një hante, personi nuk kërkon numërim kalorive dhe ritmin veten uria.

Popullariteti i dietës më grupit të gjakut


Kohët e fundit faktor i gjakut janë marrë parasysh shumë mjekë - nga nutritionists psikologëve. Parimi kryesor i dietës mbi grupit të gjakut - është se njerëzit hanin, kur këtë lloj të gjakut. Kjo teori është konfirmuar jo vetëm nga natyra por edhe nga shumë studime klinike. Ushqimi për grupin e gjakut përmirëson tretje, imunitet dhe mund të shpëtoj nga shumë sëmundje kronike.

Gjaku dhe të ushqyerit e njeriut

Siç e dini, ekzistojnë katër lloje të gjakut, dhe ata ishin vetëm një ndryshim thelbësor në mënyrën e jetesës dhe të ushqyerit. Së pari ka pasur vetëm gjak i parë kur njerëzit hanin mish.

Pastaj, kur njerëzit filluan të jetojnë një jetë më të qetë, atje ishte një grup i dytë i gjakut, njerëzit filluan të hanë ushqim vegjetarian. Grupi i tretë i gjakut u shfaq kur njerëzit mësuar për bagëti dhe filloi të pini qumësht dhe të emigrojnë në mënyrë aktive. Kur fundi i migrimit është e gjatë, ka pasur një përzierje e grupeve të dytë dhe të tretë të gjakut, dhe ishte i katërti.

Si të humbni peshë në një dietë të gjakut

Kur shkon në një dietë për grupin e gjakut, trupi pa ngarkesa dhe dhunën e jashtme, merr shpëtoj toksina dhe yndyra. Duhet shumë kohë, kështu që trupi mund transformon në ushqimin e duhur, kështu që dietë grup i gjakut është i përshtatshëm kryesisht për njerëzit që duan të humbin peshë në mënyrë efikase dhe për jetën.