Ushqimi Helen vilinova


Tani gjithnjë e më shumë fillojnë të tjerr Helen Vilinova dietë që zëvendëson dietë Mbretëresha Margaret. Një metodë e re e humbjes së peshës është klasifikuar si mënyra të ulët-kalori për një javë për të humbur deri në pesë paund. Kohëzgjatja e dietë Helena Vilinova kryer për të normalizuar peshën.

Kjo metodë e humbjes së peshës u bë e famshme pasi ai tha në Channel One. Nëse besoni thashethemet, atëherë humbur peshë në këtë dietë të famshëm të ndryshme, ndër të cilat është për të nënvizuar Larisa Dolina, Ksenia Borodina, Alina Kabaeva. Dallimi kryesor në mes të dietës Helena Vilinova nga metodat e tjera të humbjes së peshës është se ajo është paguar plotësisht.

Ky fakt dhe tërhoqi vëmendjen time në këtë metodë.

Si këtë klasë Elena krijuar Vilinova që për rreth një dietë ajo merr të holla? Kjo është askund të gjendet rrjedhën e lirë të metodës. Le të lloj nga çfarë është ajo. Në qoftë se ju vendosni të përdorni dietë Helena Vilinova, ju do të duhet të shkoni në faqen e saj të krijuar posaçërisht provë, pas së cilës ju do të kërkohet për të dërguar SMS në numrin e shkurtër. Kjo është ajo ku qeni është varrosur.

Se kjo është pagesa për këtë metodë. Si më tej. Pas dërgimit të SMS ju duhet të merrni një kod aktivizimi për qasje në zyrë private, ku do të gjeni metoda humbje peshe, e krijuar posaçërisht për ju.


Duket e thjeshtë. Por unë jam i përdorur për të kontrolluar gjithçka. Si gjithmonë shikuar në motorët e kërkimit dhe menjëherë gjeti një bandë e komente negative të Helen dietë Vilinova .

Njerëzit janë të zemëruar se pas dërgimit të SMS ata marrin asnjë kod aktivizimi. Siç doli, për të marrë një përgjigje të një mesazhi duhet të dërgohen tre sms. Ashtu si ju them më pak dhe më të madh. Po, në një farë mase keni të drejtë, por një SMS është 300 rubla. Ajo rezulton se për qasje në metodën personale të Helen Vilinova kanë vënë tashmë 900 rubla.

Ne ende nuk e di se çfarë rezultatet do të merren nga kjo metodë e humbjes së peshës.

Ajo mund të jetë më e lehtë për t'u përdorur kastravec apo bollgur dietë? Kështu që këtu është deri te ju, ose ju zgjidhni një dietë Helena Vilinova dhe të paguajnë të holla ose të humbasin peshë duke përdorur metoda të njohura. Unë jam vetëm duke u përpjekur të ju tregojë për këtë metodë e humbjes së peshës.