Ushqimi Natalie Portman


Personazhi kryesor i filmit "Black Swan" kishte për të humbur £ 12 për të marrë rol në këtë film. Unë shpresoj se ju e dini, për të cilin do të diskutohet sot. Për ata që nuk e kanë shikuar këtë film, unë do të thoja se është Natalie Portman dhe dietë e saj. Siç përshkruhet Portman veten të humbur peshë, ajo u detyrua të dietës përdorur nga ballerinas dhe valltare. Në njohjen e aktores, kjo metodë e humbjes së peshës nuk ishte aq e vështirë.

Baza e kësaj diete përbëhej bateri të tilla si produktet e qumështit, vezë, mish yndyrë, fasule. Ne mund të themi se në Amerikë, Natalie Portman është një shembull i vërtetë.

Ajo drejton një mënyrë jetese të shëndetshme, duke shikuar pamjen e tyre dhe i përmbahet të ushqyerit e duhur. Për një kohë të gjatë tashmë në dietën tuaj aktore e famshme përfshin enët vegjetarian.

Para se të filmuar filmin "Black Swan", Natalie Portman u detyrua të ulet në një dietë ekstreme që përbëhej nga të shtrënguar peshë të kontrollit dhe trajnim rraskapitës në 05:00 çdo ditë. Më Trajnimi përfshiu ushtrimet e baletit, vallëzimi, pishinë. Me kalimin e kohës, mëngjes dhe darkë aktore përbëhej vetëm nga një sasi e vogël e frutave dhe perimeve.

Duke folur për dietë vegjetariane, e cila përpiqet të ndjekë Natalie Portman, baza e kësaj metode ajo përdor tre rregulla themelore.


Para së gjithash është e nevojshme për të dhënë gradualisht produkteve të mishit dhe të shkojë në vegetarianism.

Ushqim i kafshëve duhet të zëvendësohen me fruta dhe perime. Same ushqim duhet të merret në pjesë të vogla, duke e bërë atë sa më shpesh të jetë e mundur. Rregulli i tretë është se dietë duhet të jetë e goodies të dobishme të tilla si prunes, arra, mjaltë.

Dietë normale Natalie Portman me sallatë të freskët perime, oriz, supave perime, enët me bishtajore, zonën fruta, tofu dhe djathë Paneer, enët me oriz dhe makarona, pica vegjetarian, lëngje të freskëta, çaj, qumësht. Vetëm nuk mendoj se e gjithë kjo aktore ha në një kohë.

Është thënë se një nga enët preferuar Natalie Portman e quajti atë një paste. Gjatë ditës ajo ha 4 deri 5 herë. Për të shpejt të vënë veten në formën e dëshiruar, aktore përjashtojnë nga ushqimi i tyre dietë junk dhe duke u përpjekur për të pirë më shumë lëngje.

Pas një rrugë të vështirë të vegetarianism rigoroz të Veganism, Natalie Portman hoqi dorë peshk, mish, vezë, djathë. Në dieta të tilla të rënda Natalie Portman i kushton vëmendje të veçantë dhe stërvitje për humbje peshe. Në palestër vajzë do të bëjë yoga, ecje, patinazh dhe e do në shkretëtirë. Në qoftë se ju vendosni të përdorni një vegjetarian dietë Natalie Portman , ajo duhet të mbahet mend se kjo metodë e humbjes së peshës mund të përdorin vetëm njerëzit plotësisht të shëndetshme.

Kjo është për shkak të faktit se përjashtimi nga dieta e djathë, qumësht, peshk, mish dhe vezë, trupi fillon të ndjehen një mungesë të madhe të hekurit, kalcium, vitamina esenciale, B12, B2, A, D, jod, zink. Kjo është shumë e keqe për jetën e trupit dhe mund të shkaktojë dëme të pariparueshme për shëndetin tuaj.