Modelet Ushqimi


Shumë gra janë gjithmonë modele xhelozë. Dhe pse jo zili. Pas të gjitha, ata janë figura i këndshëm dhe i hollë. Por çfarë janë dietat përdorur modele për të arritur rezultate të tilla të mëdha? Siç u bë e njohur, bazuar në metodën e humbje peshe është një proces serioz dhe i komplikuar. Por shpërblimi është shumë e lartë, sepse bukuria kërkon sakrificë.

Metoda është quajtur Modelet Ushqimi . Sot ne e dimë dy lloje të metodës humbje peshe. Më e zakonshme është ai që zgjat për tri ditë. Gjatë kësaj kohe, i ulur në një modele dietë, ju mund të humbni deri në katër kg. Por të jenë shumë të kujdesshëm me këtë metodë, si ajo është mjaft e vështirë dhe kërkon një person të përpjekjeve të mëdha dhe shëndetin e përgjithshëm.

Opsion Menu Modelet e para dietë


Mëngjes i parë do të përbëhet nga vezët, të ziera fort. Dreka duhet të fillojë pas 2,5 orë. Në kohën e lejuar për të ngrënë 125 gram. pa yndyrë kos dhe kërkon të gjithë këtë çaj pa sheqer. Pas një tjetër 2,5 orë fillon menu drekë e cila përbëhet nga gjithçka që ishte në mëngjes dytë. Gjatë ditës nuk ka asgjë. Modelet menu dietë duhet të bëhet brenda tri ditëve. Pas kësaj metode ju do të shihni rezultate të mëdha humbje peshe.

Mundësia e dytë modele dietë menu

Ky lloj i modeleve dietë bazohet në kufizimin e konsumit të kalorive.

Në natën numri i përgjithshëm i kalorive të përdorura duhet të arrijnë 1000. Në të njëjtën kohë ajo duhet të pini shumë ujë ose çaj. Fluid ju lejon për të kryer një proces si pastrimin e trupit. Sheqeri krejtësisht të përjashtuar nga dietë.

Për mëngjes ju mund të hani 50 gramë. mish ligët ose dy vezë, një fetë e bukës, e cila lyhet një shtresë e hollë e gjalpë.

Si pije duhet të jetë ujë të nxehtë ose çaj. Dreka vjen pas 02:00. Menuja përbëhet vetëm nga ujë ose çaj jeshil. Për drekë mundeni 100 gr. peshk ose mish ligët, 300 gram. sallatë bërë me spinaq, bizele, fasule, disa fruta pa sheqer.

Pije është e njëjtë.

Në rreth 16 o'clock vjen koha çaj, që shërben ujë të nxehtë ose çaj jeshil. Darka duhet dhënë 300 gram perimet jeshile, dy feta bukë dhe çaj / ujë. Në fushën e 20-21 orëve duhet të pini ujë më të nxehtë ose çaj jeshil. Kjo menu duhet të kryhet brenda një jave. Duhet t'ju tërhequr vërejtjen se para se të merrni në një modele dietë, duhet të konsultoheni me një mjek.