Ushqimi për dembel


Shumë njerëz janë të shikuar peshën e tyre për një numër arsyesh, ndër të cilat dallohet probleme të tilla si mungesa e kohës, një orar të ndërlikuar të ushqimit të një dietë, ushqim pa shije ose ushqim mungesës. Eshtë e panevojshme të them se shumë njerëz, i ulur në një tjetër dietë dhe nuk arrijnë në fund, kërcen në gjysmë të rrugës. Para së gjithash kjo është për shkak të faktit që njerëzit thjesht kështu të mund të ndryshojë në mënyrë dramatike dietën e tyre të zakonshme.

Nëse jeni të njohur me probleme të tilla dhe ju janë duke u përpjekur për të gjetur më të efektshme dhe mënyrë më pak problematike për të humbur peshë, ju rekomandojmë që të i kushtoj vëmendje të Ushqimi për dembel . Kjo teknikë mund të jetë përgatitja e shkëlqyer për ata që dëshirojnë të mbajnë peshën e tyre të reja të fituara në humbje peshe, sportet.

Thelbi i dietë për ngadalshme se para çdo vakt duhet pirë dy gota ujë të pastër. Nga të hahet mund të fillojë vetëm pas 20 minuta pasi ju të pini të lëngshme.

Atëherë ju do të ndiqni një tjetër rregull që thotë se ndërsa të hahet dhe brenda dy orësh ju nuk mund të pini në të gjitha. Pas dy orë kanë qenë të ndarë mund të pini një filxhan çaj ose kafe pa sheqer. Por nuk ka snacks nuk janë të lejuara.

Dietë mostër menu për dembel


Mëngjes fillon me dy gota ujë. Mëngjesi do të jetë mbi të gjitha që ju bëni dhe doni të hani asgjë zemrën tuaj.

Pije e ndaluar për dy orë.

Para se të darkë përsëri pirë dy gota ujë të pastër. Në kohën e drekës menu përfshin enët e thjeshtë, nuk ka kufizime për ushqim atje. Ushqimi nuk mund të pini. Pini përsëri e pamundur për dy orë.

Para pije darkë duhet të ketë një gotë me ujë. Nëse doni një rezultat më efektiv është humbje peshe, ju mund të pini dy gota me lëng. Për darkë, nuk ka kufizime kuzhinës, dmth hani në një mënyrë të zakonshme. Pini përsëri e pamundur për dy orë. Koha e gjumit lejuar për të pirë një gotë me ujë.

Në rast se gjatë ditës ju ende dëshironi për të ngrënë, gjithmonë 20 minuta para një vakt duhet pirë dy gota ujë.

Nëse shuma e ushqimit do të jetë i vogël, ju mund të pini vetëm një gotë lëng. Kohëzgjatja e dietë për dy javë është dembel. Gjatë kësaj kohe, ju mund të humbni një mesatare prej 8 paund.

Këto rezultate të shkëlqyera janë arritur për disa arsye. Para së gjithash, duhet të theksohet se çdo lëng pije kompenson urisë, si stomak është e mbushur me ujë.

Kjo çon në faktin se ju hani më pak ushqim. Një faktor tjetër i rëndësishëm është se në dietë për dembel në mënyrë të konsiderueshme rrit normën e metabolizmit, e cila ka një efekt pozitiv mbi metabolizmin.