Ballerinas Ushqimi


Balerinë që kanë të bëjnë me këtë çështje në mënyrë profesionale dedikoj këtë proces gjithë jetën e tij. Në lidhje me këtë, ata duhet të merren me aktivitet të rregullt fizik. Për këtë arsye, vajzat duhet të jetë me butësi dhe gjithmonë të pakta.

Për shumë vjet në këtë fushë, një të veçantë Ballerinas Ushqimi , e cila kohët e fundit u bë i njohur për një gamë të gjerë të njerëzve. Kjo metodë ju lejon të humbni peshë për të hequr qafe paund shtesë.

Më tej, duke përdorur valltarë dietë, ju do të konsolidojë vetëm rezultatet e arritura më parë. Ballerinas Ushqimi nuk ka mjet me përdorimin e një dietë të veçantë.

Një person që zgjedh këtë metodë e humbjes së peshës, ofroi një listë të rregullave sipas të cilave dhe duhet të ushtrojnë furnizimin e saj të energjisë.

Të gjitha rregullat e përcaktuara në këtë metodë, nuk bie ndesh me bazat e ushqim të shëndetshëm dhe këshilla nga nutritionists që marrin pacientët. Përveç dietës si ballerinas dhe kujtohet tendosje të madh se këta njerëz janë.

Kështu që ju duhet të kuptojë për veten e tyre se metoda nuk do të funksionojë deri sa ju filloni për të kryer stërvitje të rregullt për humbje peshe. Si rezultatet, ballerinas dietë është më e mira për ata njerëz të cilët do të mbajnë peshën tuaj brenda një themeluar më parë.


Në përgjithësi besohet se kjo metodë nuk është një dietë, por një mënyrë e jetës.

Termat ballerinas dietë

Për të humbur peshë, ju keni të gjitha ushqimet që ju hani në një kohë, të ndarë nga dy herë. Në asnjë rast nuk mund të kombinohet me enët tjera të supave. Ju nuk mund të hani mish dhe peshk në të njëjtën kohë.

Kjo është për shkak të faktit se këto produkte përmbajnë një lloj proteine ​​heterogjene. Produktet e qumështit mund të hani vetëm ato yndyrë. Qumështi mund të jetë i dehur normalizuar. Më të mirë diluting atë me akull.

Plotësisht duhet të hidhet nga dyqani dietë majonezë. Nëse ju doni atë shumë, është më mirë për të bërë në shtëpi, përgatitjen majonezë pa yolks vezë, kripë, dhe pa yndyrë kos duke shtuar 1/3.

Përdorimi i kripës duhet të minimizohen. Më të mirë për të zëvendësuar atë me salcë soje.

Në ditën duhet të pini dy litra ende ujë. Mos pini ujë 30 minuta para ngrënies dhe pas një ore pas të ngrënit. Duke bërë këto kërkesa të thjeshta, ju mund të merrni dobitë maksimale nga dietat ballerinas.