Slitë rul dietë


Autor dietë slitë rul Martin shërben Catan. Kjo metodë e humbjes së peshës është provuar, si është zhvilluar mbi 30 vjet më parë. Aktualisht, slitë rul dietë në kërkesa në mesin e atyre që duan të humbin peshë. Është e njohur se trupi i femrës është i dizajnuar në atë mënyrë që gjithmonë bën të aksioneve, duke mbajtur numrin më të madh të kalorive.

E gjithë kjo çon në faktin se depozitat e trupit yndyrë janë të formuar, të cilat janë shumë të vështirë për të trajtuar. Në një kohë kur një grua është ulur në një dietë, trupi i saj është përballur me një stres të veçantë. Pas një tjetër mënyrë hollim përfundon, trupi fillon të rekrutuar shpejt proteina, karbohidratet dhe yndyrna janë tretur dy herë më shpejt.

Në këtë rast, më e vështirë është instalimi i një peshe të qëndrueshme, e cila mund të arrihet në një nga dy mënyra. Pas një dietë, të heqë dorë në dorën e saj, ose të kryejnë procedurat vazhdimisht humbjen e peshës. Në versionin më të fundit të organit të shpejt të merrni përdorur për të rrjedhjes minimale të ushqimit dhe dietë të rregullt të humbasin efektshmërinë e saj. Kjo nga ana e do të të çojë në humbje peshe do të jenë minimale.

Ky mekanizëm është eliminuar plotësisht në slitë rul dietë. Baza e kësaj metode të humbjes së peshës është procedura për kalori të vazhdueshme të ndryshimit. Për shkak të kësaj zvogëlimin e peshës është mbajtur brenda një tempo.


Ulur në këtë dietë, kujtimet e ushtrimit që ndihmojnë djeg off procesin kalorive shtesë.

Nëse ju vetëm të ulet në slitë rul dietë, është e mundur për të humbur peshë në një javë me një mesatare prej 2 £. Megjithatë, kur duke kombinuar këtë metodë e humbjes së peshës me ushtrim, ju mund të presin për të humbur peshë 9 kilogram në javë.

Skema slitë rul dietë

Rregullat e metodës humbje peshe është shumë e thjeshtë. Kohëzgjatja e slitë rul dietë është tre javë. Cikli i parë përbëhet nga tri ditë, gjatë të cilave ushqimi juaj duhet të përbëhen nga 600 kcal në ditë. Gjysma e dytë e javës është 900 kcal në ditë.

Nga java e dytë të slitë rul dietë çdo ditë ju mund të hani ushqime, kalori gjatë ditës e cila nuk është më shumë se 1200 kcal. Javën e tretë e humbje peshe do të jetë i njëjtë si një të parë. Si rezultat i kësaj metode të humbje peshe që ju të marrë trupin që, duke humbur ato paund shtesë do të jetë më e bukur.