Ushqimi abc


E pra kjo nuk është asnjë fjalë. Disa kanë. Dhe për shkak se njerëzit përdorin këto metoda të humbjes së peshës. Unë jam duke folur për dietë ABC, e cila është përdorur në mënyrë aktive në mbarë botën. Esencë ABC dietë është një dietë shumë të ulët kalori. Por është e lule, manaferrat do të jetë më e ulët.

Detyra kryesore që është vënë para dietë ABC, është duke humbur peshë, dhe trupi nuk duhet të aplikohet çdo dhunë fizike dhe psikologjike.

Unë i them vetes. Kur pashë këtë dietë, unë nuk e kuptoj që të gjithë njerëzit normalë dhe të shëndetshëm pajtohen se mënyra më e vështirë për të luftuar trashje.

Të gjykojë për veten tuaj. Ushqimi ABC është kategorizuar si metodat ekstreme, dhe është e madhe për ata që hanë shumë pak dhe janë vazhdimisht aktiv.

Emri ABC vendosi të deshifroj se si Boot Camp Ana. Jo shumë dembel dhe të kërkuar informacion në lidhje me dietën e internetit. Kjo është ajo që njerëzit të shkruajnë.

ABC Ushqimi është krijuar nga njerëz që vuajnë nga anoreksi. Fjala e parë është një tkurrje Ana është nga kjo sëmundje e tmerrshme. Një Camp Boot - kjo është gjendja në të cilën njerëzit e gjejnë veten duke vuajtur nga anoreksi. Pastaj të vazhdojë?

Unë shpresoj se ju e dini, se çfarë përbën dietë ABC.


Nëse ju doni të dëmtojë shëndetin e tyre, dietë të ABC-së zgjedhjen tuaj. Në shumicën e rasteve, kjo dietë është e pikturuar aq bukur që ndonjëherë të kapur veten duke menduar, pse nuk provoni.

Por dikush duhet vetëm për të dalë pak më thellë, dhe flokët mbi kokën e tij duke filluar për të ndezur në tmerr. Ju keni parë gjithë kursin dietë e cila është projektuar për 50 ditë. E pra, kjo është asgjë. Kjo menu kurs në të gjitha është e mahnitshme. Interesante, autor i Diet ABC provuar këtë metodë veten time. Oh yeah, kam harruar për menu.

E pra, rreth 50 ditë dietë thashë, por ajo është projektuar në mënyrë që ju jeni i lejuar për të përdorur në varësi të ditës së 100 deri në 500 kalori.

Ja, ditët e para të dietës:

Dita 1: 500 kalorive (ose më pak)
2: 500 kalorive (ose më pak)
3: 300 kalori
4: 400 kalori
5: 100 kalori
6: 200 kalori

Kështu, e tërë kurs. Si ju mund të ulen në një dietë ??? Në përgjithësi, ka të paktën një person i cili ka jetuar deri në ditën e fundit të kursit kjo metodë e humbje peshe?